Kitchen is open

Kimene Kebab

Rating 2.1 / 5

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olemme useasti käyneet tässä paikassa sijainnin vuoksi. Ruoka on ihan ok-tasoa, ei mitään ihmeellistä.
Asiakaspalvelu on aivan ala-arvoista - etenkin naismyyjän toimesta. Valitin kerran kylmästä kebab-lihasta, mutta mielipidettäni ei otettu vakavasti (kastike vain on kylmää). Sain kuitenkin rahat takaisin omasta annoksestani, mutta asiakaspalvelusta jäi huono maku.
Vanhemman mieshenkilön asiakaspalvelu on kuitenkin astetta parempaa.
Välttäkää siis käyntiä mikäli kassalla on naismyyjä! (tekee pienemmät annokset myös)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2015
Rating: 0

Oho kun katselen muiden kokemuksia Kimenesta en voi kun ihmetellä. Me olemme käyttäneet pari kertaa GM:in avaamisen jälkeen eikä ole kyllä ollut pahaa sanottavaa. Kebab on ollut hyvää ja ruuan saa todella todella nopeasti.Ranskalaiset on rapeita silti eli ei tehdä valmiiksi mihinkään odottamaan. Palvelu ok ei
ainakaan huonoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 01.03.2015
Rating: 0

Kävimme ystävieni kanssa hämeenlinnan kimene - kebabissa. Tilasimme kaikki kebabin ranskalaisilla (mieto kastike, ei valkosipulia). Ensiksikin: asiakaspalvelu olk todella törkeää! Myyjä ja kokki kumpikin huusi meille, koska hetken mietimme kuka ottaa mitäkin. Toisekseen: ruoka oli todella pahaa, kebabista jäu todella outo jälkimaku! Kolmanneksi: ruoassani olk karvoja! Hyi! Olisin muuten valittanut, mutta pelkäsin saavani suunnilleen veitsestä, jos valittaisin. Neljäs: meitä oli neljä, meistä kahdella vatsa meni aivan sekaisin, yksi sai pahan allergisen reaktion.
En todellakaan suosittele!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.01.2015
Rating: 0

Jäi ruuatkin ostamatta, enkä varmasti mene toiste. Tympeää toimintaa.

Menimme tarkoituksenamme syödä, mutta yksi seurueestamme puuttui vielä. Ajattelin odotellessani syöttää pienen lapseni, jotta tilaamme ruuat vasta kun kaikki on paikalla. Otin pienen lusikan lapsen ruokkimiseksi ja naismyyjä mitään kyselemättä tuli huutamaan lusikasta ja sen palauttamisesta. Kiitos vain asiakaspalvelusta! Syötin lapsen, palautin lusikan tiskille ja poistuimme viereiseen ravintolaan syömään seurueemme kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2014
Rating: 0

Kokeilin Kimeneä tänään ensimmäistä kertaa. Ja jää varmasti viimeiseksi. Valitsin annokseksi kebabin ranskalaisilla. Ensimmäinen haarukallinen lihaa suuhun ja heti hampaiden välissä napsahti luunpalanen. Jatkoin kuitenkin päättäväsesti syömistä kiljuvan nälän kadottamiseksi. Luunpaloja sai sylkeä suusta vielä pari kertaa annoksen syömisen aikana. Jos jotain voi tästä kokemuksesta voi kehua, niin kastikkeet (mieto ja valkosipuli) olivat hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 20.10.2013
Rating: 0

Ruoan laatu oli kohtalainen mutta, paikan yleiseen siisteyteen olisi syytä panostaa. Kun menimme ensimmäistä kertaa syömään, tuli sellainen olo että, pitäisköhän mennä muualle syömään kun katselimme epäsiistiä ympäristöä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 15.04.2013
Rating: 0

Liha täysin mautonta ja maustamatonta, valkosipuliperunoissa ei pienintäkään valkosipulin vivahdetta (suoraan pakasteesta kenties?).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.02.2013
Rating: 0

Maukasta lammas-Kebabia oikeasta vartaasta pikkurahalla. Nykyään täältä ei tosin saa enää kaaliraastetta kebabiin, vaan vain pesemätöntä jäävuorisalaattia (usein ollut kantapalat ja multaa mukana Take Away annoksissa, joten salaatti kannattaa jättää syömättä).
Palvelu on välillä loistavaa, mutta usein hyvin vaisua. Henkilökunnasta enemmistöä ei tunnu kiinnostavan ravintola-ala.
Uudemmat työntekijät eivät osaa valmistaa ranskalaisia oikein ja ne ovat liian rasvaisia.
Ruokaa suosittelen kokeilemaan ainakin lihan takia.
Vinkkinä, että Take Away -annokseen kannattaa pyytää ranskalaiset päälle, jotta pysyvät rapeina. Ja muista syödä pepperoni! ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 14.01.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ehdottomasti parasta kebabia, mitä olen ikinä maistanut. Ja se on paljon sanottu kaltaiseltani kebabin suurkuluttajalta. Annokset ovat todella runsaan kokoiset ja maku on aivan mieletön. Kebab maistuu aina mehevän tuoreelta ja kastike tekee makukokemuksesta täydellisen. Kimenen kebabia ei voi liikaa ylistää!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 07.01.2013
Rating: 1

Parasta kebabia Hämeenlinnasta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.12.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sibeliuksenkatu 11, 13100 Hämeenlinna - Route
03-612 5580

Options