Opens at 07:00

Café Delivo

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (32)

Erinomainen lasagne, palvelu kyseenalaista. Jäi huono maku kokonaisuudesta, Lasagne oli hyvää, mutta näemmä riippuu annoksen kasaajasta minkäkokoinen pala tulee. Sain aika pienen ja seuraava tilaaja sai melkein kaksinkertaisen palan omaani nähden. Lisäksi siemeniä tarjottiin toisten salaatteihin, toisten taas ei. Riippui kumpi myyjä sattui kohdalle, kovin epäreilua! En vaan kehdannut valittaa, suomalainen kun olen. Paikka olisi niin kiva, hyvällä paikalla ja ruoat maistuvia. Harmi jos tällainen pilaa lopullisesti kokemuksen. Toivottavasti omistaja ottaisi kopin ja ekvalisoisi palvelun tasapuolisuuden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.05.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kahvilavalikoima hyvä, lounassalaatit vähän ylihinnoiteltuja, salaattipohja apea. .. Mukava paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 13.03.2015
Rating: 0

Salaattien taso on laskenut vuosien varrella, suosittelen Munkkiniemen rannasta löytyvää Torpanrantaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.03.2015
Rating: 0

munkkaan eksyessä kannattaa lähteä muualle joko puistotiellä itsessään tai vaikka poiketa munkkiniemen rannassa olevaan kahvilaan (ei siis Hiltoniin). Delivo on perinteinen puistotienkahvila, valitettavasti palvelu on suomalaisen nuivaa vaikka hintoihin nähden odottaisin edes sitä anteeksipyyntöä virheen tehdessään henkilökunnalta - asiakaspalveluammatissa kun ollaan. Salaatit ovat hyviä, mutta valitettavan turhauttavaa on se, että ison salaatin koko riippuu ihan sen tekijästä, ja puhun nyt siitä ihan salaattipohjasta (pääasiassa lehtisalaatista) joten en ole ihan varma miksi paikan omistaja on edes yrittänty eriyttää isoa ja pientä salaattia. Myöskin olisi tosi kiva jos niitä pöytiä puhdistettaisiin myös välistä - jos asiakas pyytää niin mieluiten pöytä tultaisiin pesemään (oli meinaan tahmea) edes sen lounaan aikana. Positiivisessa mielessä paikan valikoima on suht laajaa ja sijainti on keskeinen, mutta munkkiniemen kahvilakannassa delivon pitää parantaa pysyäkseen mukana.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 04.01.2015
Rating: 0

Ostin keväällä kaksi voileipäkakkua delivolta, ja Super hyviä ne olivat. Kiitos menee puistotien kokille. =)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.08.2014
Rating: 1

Salaatit hyviä ja täytevaihtoehtoja paljon, tosin salaatissa saisi olla enemmän tomaattia ja kurkkua, nyt turhan paljon pelkkää salaattia. Ison salaatin koko myös vaihtelee riippuen siitä, kuka tytöistä sen tekee. Palvelu ihan ok, osa tytöistä ystävällisiä mutta osa turhan tympeitä eivätkä esimerkiksi välttämättä pahoittele tekemiään virheitä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.04.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 4€ Added: 09.04.2014
Rating: 0

Kukaan käynyt Lehtisaaren Delivossa? Ylihinnoiteltua mössöä, jota kutsutaan ylevästi lounasruuaksi. Emännän pysyvästi tympeä käytös ei paranna tilannetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 03.04.2014
Rating: -3

Kyselin näitä mainostettuja itsetehtyjä leivonnaisia, kävikin ilmi ettei niistä puoletkaan olleet. Hieman pettyneenä söin korvapuustin joka olin hieman palanut mutta muuten ok. Puistotieltä löytyy parempiakin kahviloita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.03.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.02.2014
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Munkkiniemen Puistotie 17, 00330 Helsinki - Route
http://www.delivo.fi/