Opens at 11:00

Michel

Rating 1.7 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (62)

Huoltoaseman muovilautasella ravintolan mukaan nimetty Michel-burgeri. Ruoan taso ala-arvoista. Harmi, kun vain s-ketjulla on varaa pitää ravintolaa keskustassa.
Ravintolan sisustus suht tyylikäs, ruoka aivan toista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 13.01.2016
Rating: 0

Söimme lauantaina.
Ravintola oli lähes tyhjä . Ruoka oli surkeaa ja kallis.Caesar salatti tuli ILMAN JUUSTOA!!!
WC oli likainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.11.2015
Rating: -1

Sunnuntainen brunssi. Tilava, ehkä valoisakin ravintola on varsin näppärällä paikalla kaupungin ydinkeskustassa. Pöytiinohjaus ripeää. Brunssi tarjoiltiin verraten hajanaisesti sijoitelluista noutopisteistä.

Salaatteja tarjolla runsaasti, raaka-aineet laadukkaita kautta linjan ja makujakin kyllä löytyi. Lämpimät ruoat liian haaleita, melko tulisesti maustettu huevos rancheros parasta antia. Puuroja en maistanut mutta pannukakku rakenteeltaan turhan tiivis. Teelaatuja esillä useita valmiiksi haudutettuna, liian viileinä tarjoiltiin nämäkin. Jälkiruokakakut tymäkkää tavaraa.

Palvelu kassalla tehokasta. Onnistuneiksi tulkitsemani salaatit olisivat ansainneet tuekseen enemmän yritystä lämpimien puolella, poikkileikkaava haaleus hämmensi allekirjoittanutta.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 28€ Added: 16.11.2015
Rating: 0

Brunssi. Hyvälaatuisia raaka-aineita. Annosten nimiä teemaa/kopioitu Sandrosta, mutta selkeä konsepti. Jälkiruokakakuissa valinnanvaraa, hyvä teevalikoima. Kuohuva/erikoiskahvit maksusta-ei tarjousta ko juomista. Hyvä palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Keittiössä ei hanskattu perusasioita esim. kypsennys oli epätasalaatuista ja osa burgerin pihvistä tuli mustaksi kärähtäneenä ( miten sen on edes kehdannut laittaa sinne väliin?) ja ranskalaiset taas olivat keskeltä vielä raakoja. Kala-annoksessa suola dominoi pahasti ja peitti alleen kaikki muut maut. Jäin pohtimaan muistetaanko keittiössä maistaa annoksia/ kastikkeita ym. ennen kuin ruoka päätyy asiakkaalle. Palvelu taas oli ystävällistä ja koin oloni rennoksi sekä tervetulleeksi ja paikkasi paljon muuten negatiivista kokemusta. Puitteet ovat kauniit ja viihtyisät, paikalla olisi hyvä potentiaali mutta nyt se menee kyllä hukkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2015
Rating: 0

Ravintolassa reilusti tilaa kello 12. 00. Söimme lounashampurilaiset 23 € kpl, ranskalaiset olisivat maksaneet vielä 5 euroa lisää erikseen tilattuna.

Pieni hampurilainen, kuivaa leipää, sinappi peitti kaikki maut, kaksi ohkasta vetistä suolakurkun viipaletta. Ohessa oleva salaatissa niin paljon sitruunaa, ettei itkemättä pystynyt nielemään.

Palvelu hieman töykeää alusta lähtien, kun tarjoilija kysyi ruuasta, ja salaatin sitruunakylpy mainittiin - ei mitään reaktiota. Annosta sai odottaa lähes 40 minuuttia vaikka ravintola tyhjillään. Hintaan nähden kohtuuttoman heikko suoritus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 23€ Added: 29.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävimme uudistetussa König-Michelissä keskiviikkoiltana. Sisustus on raikas ja valoisa, mutta akustiikkaa pitää parantaa. Ravintolasalin kaakelipinnat, verhottomuus jne. tekivät tilasta todella kaikuvan ja meluisan, vaikka ravintola oli koko ajan noin puolillaan. Tilaamamme Michelburger ja Club toast olivat keskivertoja, ehkä vähän ylihinnoiteltuja. Ilmeisesti uudessa ravintolassa on uutta henkilökuntaa, jolta asiat eivät tuntuneet sujuvan. Palvelu oli kyllä ystävällistä mutta hidasta ja takkuilevaa joka vaiheessa. Annoksiamme odotimme n. 45 minuuttia ja laskuakin saimme odottaa turhan pitkään. WC-tilatkin remontoidut, mutta naisten puolelle kaipasimme jotain laskutilaa käsilaukulle jne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.06.2015
Rating: 0

Ystävällinen palvelu, mutta huono hinta-/laatusuhde. Poikkesin syömässä Syö Helsinki! -kampanjaan kuuluneen König-hampurilaisen. Tarjous oli mielestäni erittäin hyvä siihen nähden, että 19,90 € hampurilaisen sai 10 € hintaan.
Ravintolan ruokailupuolen sisustus oli paikan historialle uskollinen ja romanttinen. Minut ja puolisoni ohjattiin heti pöytään ja palvelu oli kokonaisuudessaan erittäin ystävällistä, huomioivaa ja nopeaa. Ruoka saapui pöytään erittäin nopeasti. Tarjolla oli mielikseni myös hyviä oluita hampurilaisen seuraksi.
Annos oli kuitenkin keskinkertainen; ranskalaiset olivat jokeenkin kovia, hampurilainsen leipä oli kuiva ja majoneesia sekä kasviksia vain nimeksi. Ateria olisi sinällään ollut ok 10 € hintaan nähden, mutta jos hampurilaisen normaalihinta on 19,90 €, niin se on kyllä ylihintaista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.10.2014
Rating: 0

Jo matematiikka sen paljastaa: Syö Helsinki! -viikkojen aikana Königin burgertarjous on lyömätön. Alennusprosentit huitelevat 40–50 % välimaastossa – näin pitkälle harvat ravintolat Syö-viikoilla kykenevät. Kun tähän lisää sen faktan, että hampurilaiset olivat kohtuullisen maukkaita ja verrattain täyttäviä, niin Königiin kannattaa pistäytyä.

Ravintolan sisustus hönkii kultaa ja punaista. Toiset tykkäävät, toiset eivät vain välitä. Palvelu oli ystävällistä. Kuten sanottu, varsinkin tällä hinnalla, burger on voittajan valinta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.10.2014
Rating: 1

Floppi!
Vanhana ravintolana ja joskus ihan säädyllisen keittiönkin omanneena kävimme illallistamassa Königissä. Baaripuoli oli syönyt lisää ruokailijoiden tilaa ja voisivat muuttaa tässä vaiheessa loputkin ruokapuolesta yökerhoksi koska ruokaravintolaksi Königistä ei enää ole. Kaikki istuimien verhoilut ja muut kulahtaneet jo aikaa sitten. S-ketju mädännyttänyt nekin vähät ravintolan rippeet mitä tästä paikasta oli jäljellä. Chico's tyylisesti muoviset painetut ruokalistat eivät ole omiaan nostamaan ravintolan profiilia.
Sokkotestissä en varmasti olisi erottanut jos alkuruuaksi tarjottujen "etanat tomaattikastikkeessa" tilalla olisi ollut pyyhekumi ketsupilla. Taso oli aikalailla sama.
Pääruuan vasikanposki oli yllättävänkin hyvä ja tässä tapauksessa myös ruokaisa. Tätä kokemusta pelastikin hieman tämä pääruuan liha.
Muuten pääruokakaan ei juuri imarrellut. Samassa syssyssä oli jotain valkeaa kastiketta sekaisin tomaattikastikkeen kanssa, ehkä lanttua?, jotain vihreää, kukkakaalia jne.. eli sillisalaatti oli kova ja runsas.
Jälkiruoka kuullosti hyvältä mutta siihen se sitten jäikin. Valkosuklaa pannacotta lakkojen kera. Lähes varmasti pannacotta oli teollisesti tuotettu (Lidl?) jostain muotista lautaselle kaadettu nökäre joka ei maistunut miltään. Lakkoja oli ympärillä mutta sulatetuista lakoista tullut lilluva hieman lakan makuinen vesi ei mieltä ylentänyt vaan lautasta piti kallistaa vastakkaiseen suuntaan jotta vettä ei tulisi mauttoman pannacotan mukana lusikkaan.
Tarjoilijat olivat kokeneempia baarin kuin ravintolan puolella. Viineistä ei tiedetty mitään, ei nimiä, ehdotuksia ei mitään. Tilattu Riesling muistettiin oikein kun laskettiin sormella monennella rivillä se viini oli siinä listassa.
Jälkiruuan kanssa tilattu kahvi tuotiin pöytään yksinään 10 minuuttia ennen jälkiruokaa. Tarjoilijat olivat kyllä mukavia mutta eivät juurikaan perustaneet ruokaravintolasta mitään.
En suosittele kenellekkään mutta ravintoloitsijalle suosittelen baarijakkaroita ruokapöytien tilalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 11.05.2014
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Mikonkatu 4, 00100 Helsinki - Route
010 76 64670
http://www.ravintolamichel.fi