Kitchen is open

Restaurant Lime Tree

thai, malay and asian
Rating 2.1 / 5

Customer experience

Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (35)

Ruoan hakemiseen kiireisenä aikana ollut ihan toimiva vaihtoehto. Kaksi kertaa mukaan take away -thaimaalaista ja kunhan saa tilattua, niin sitten ihan hyvät ruoat ja helpolla viikonloppuun. Hirveän edullista ja mukaan otettuna hyvä palvelu - saa valmista, etnistä ja terveellisempää kuin vaikkapa pikaruoat olisivat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.06.2018
Rating: 0

Ensimmäistä kertaa tilattiin foodorasta ruokaa tästä ravintolasta. Täydellinen pettymys. Noodelit oli kuorrutettu currymausteella, eikä niissä maistunut mikään muu. Naudanliha annos oli epäilyttävä ja limainen. En voi suositella tätä ravintolaa kenellekkään. En muista koska olisin huonompaa ruokaa syönyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 07.04.2018
Rating: 0

Nappasin todella maistuvat kasvisannokset kätevästi mukaan. Ystävällinen palvelu, ruoat pakattu poikkeuksellisen hyvin ja siististi, todella hyvä hinta-laatusuhde. Kevyesti keskivertoa parempaa itämaista buffet-kasvisruokaa! Ruoka ei ollut kevyttä, mutta olipahan maukasta. Tulen toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 03.01.2018
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palvelu, tai siis sen puute on ensimmäinen asia mikä tästä paikasta jää mieleen. Lounas on samaa perusmössöä kuin muuallakin, mutta hlökunta niin törkeää ja epäystävällistä että enää ei tarvitse mennä. Onneksi ruoaltaan vastaavia ravintoloita on Helsingissä paljon ja niissä on ymmärretty myös asiakaspalvelun merkitys.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.01.2017
Rating: 0

Ei voi kyllä uskoa, että tätä paikkaa on tituleerattu Helsingin parhaaksi Thaimaalaiseksi. Punainen curry kanalla lounasaikaan oli vaisu esitys. Kana maistui todella huonolaatuiselta, kasviksia ei ollut juuri laisinkaan ja curryn maku oli tylsä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.11.2016
Rating: 0

surkeinta sushia mitä olen ikinä syönyt

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.06.2016
Rating: 0

Kun ravintola aloitti, ruoka ja palvelu oli todella hyvää vaikka tunnelmaa ei täällä koskaan ole ollutkaan. Silti ravintolalle ei voinut toivoa kuin hyvää menestystä. Nyt kolme viimeistä ja erityisesti viimeisin lounaskerta ovat olleet niin surkeita kokemuksia, että tätä ei voi enää suositella. Sushi on kuivunutta, ja buffan laareissa on vain jämät jäljellä klo 14, kun lounas päättyy klo 14:30. Sekin mitä vielä löytyi oli jollain maustekastikkeella pilattua, ja ainesosia voi enää vain arvailla. Ehkä iltaisin on vielä onnistuttu säilyttämään tasoa annoksissa, mutta lounasta en voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Have you lowered your standards? ! The buffet was a big miss. Food use to be really good, so what has happend?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.08.2015
Rating: -1

Löysimme paikan sattumalta. Ruoka oli aivan ihanaa! Tuoreista raaka-aineista ja taidokkaasti tehtyjä annoksia. Maku oli loistava! Tänne pitää tulla uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 05.06.2015
Rating: 0

Tähän hintaan en muista saaneeni mistään näin hyvätasoista ja monipuolista lounaspöytää. Tarjolla myös sushia. Lounaspaikkana todellinen löytö.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Sandelsinkatu 2, 00260 Helsinki - Route
0451788006
http://www.limerestaurants.fi

Options