Kitchen is open

Manskun Pizza

Rating 3.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Accessible

Reviews (27)

Soitin pizzeriaan tehdäkseni ruokatilauksen Haartmanin sairaalan henkilökunnalle. Pizzeria on tähän asti ollut henkilökuntamme vakipaikka ruokatilauksissa, ja olemme olleet tyytyväisiä niin ruokaan kuin asiakaspalveluun. Tänään kuitenkin saamamme asiakaspalvelu oli erittäin ylimielistä ja töykeää. Kertoessani tilaustamme puhelimeen vastannut henkilö alkoi yllättäen hoputtamaan ja ilmoitti lopulta, ettei hänellä ole aikaa kuunnella tilaustamme ja löi luurin korvaan. Yritimme soittaa noin vartin kuluttua uudelleen ja sama toistui eli puhelin lyötiin tylysti korvaan ilman mitään pahoittelua saati selitystä siitä, miksi tilaustamme ei haluttu ottaa vastaan. Henkilö kehoitti meitä tilaamaan ruokamme muualta. Ilmeisesti pizzerialla menee niin hyvin, että on varaa menettää näin iso asiakas kilpailijalle. Ala-arvoisesta asiakaspalvelusta johtuen teemme jatkossa ruokatilauksemme toiseen pizzeriaan.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.01.2018
Rating: 0

Haartmanin sairaalan henkilökunnan suosittelema. Laboratoriossa testattu ja lääkärin hyväksymä. Sulattaa jopa päivystävän sairaanhoitajan sydämmen. Kuljetus, sekä asiakaspalvelu lähettien kadehtima. Rehtiä pizzaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 06.12.2017
Rating: 0

Kana kebab ok. Peruskebussa huono kastike ja pieni annos.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2017
Rating: 0

Palvelu oli ystävällistä ja ravintola on siisti. Pizza oli valitettavasti aika mitättömän makuista. Ei maistunut juuri miltään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 11.01.2017
Rating: 0

Tilasin falafel annoksen ja yllätyin ruuan laadusta ja mausta. Todella nopea kotiinkuljetus. Ainoastaan jäin toivomaan vähän suurempaa annoskokoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.11.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Itsenäisyyspäivän pelastajat! Kiitos Manskun Pizza, sateinen keli ei houkutellut lähtemään kotoa pois! Tilasimme pizzat ja uutta kanakebabia, ruoka tuli nopeasti ja lämpimänä perille. Palvelu leveän hymyn saattelemana piristi iltaa! Tänne menen paikan päälle seuraavan kerran!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Todella asiallinen ja nopea palvelu ,Ruokakin Maistui Hyvin ,Helsinki best pizzeria :):)/)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 07.12.2015 View previous reviews (4)
Rating: -6

Olen aikaisemmin ollut tyytyväinen ja aina tilannut täältä. Tällä kertaa ruuat olivat lasten annoksien kokoiset, ylipuolet pienempiä kuin normaalisti.(Esim. special kebabin mukana oli yksi falafel). Ruoka oli myös kädenlämpöistä vaikka ruoka tulikin suht nopeasti. Petyimme kaikki todella pahasti ja nälkä jäi kaikille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 875€ Added: 03.12.2015
Rating: 0

Paikan ruoka on useamman testikerran perusteella tosi tasokasta: kebab-annokset ovat olleet kookkaita, liha ja lisukkeet hyvänoloista, ja kastikkeet maistuvia. Pizzoissa sopivasti rapea pohja, täytteet laadukkaan oloisia, ja mehevyyttä löytyy ilman rasvaisuutta - saman tyyppisiä mitä monien "oikeiden" ruokaravintoloiden pizzat, mutta pikaruokapaikan hintaan. Lisäksi keskivertoa viihtyisämpi ja modernimpi ruokailutila pikaruokalaksi, ja palvelu on ollut kohteliasta ja ripeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.09.2015
Rating: 0

Perus kebab/pizzeria. Tilasin safkat himaan. Ruoan saapumiseen kesti noin 40min, eli ihan ok. Tilauksessa oli kebab, sekä pizza. Ruoat olivat kyllä lämpimiä, mutta nämä olivat ihan perus kebab/pizzeria-huttua. Odotukset olivat aikaisempien arvoistelujen perusteella suht korkealla. Tilaamamme pizza(mansku special) oli hieman parempi kuin kebab. Ei huonoa, mutta ei todellakaan mitään erikoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 02.08.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Mannerheimintie 130, 00270 Helsinki - Route
09 2410600
http://manskunpizza.fi

Options