Kitchen is open

Manskun Pizza

Rating 3.8 / 5

Reviews (25)

Kana kebab ok. Peruskebussa huono kastike ja pieni annos.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2017
Rating: 0

Palvelu oli ystävällistä ja ravintola on siisti. Pizza oli valitettavasti aika mitättömän makuista. Ei maistunut juuri miltään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 11.01.2017
Rating: 0

Tilasin falafel annoksen ja yllätyin ruuan laadusta ja mausta. Todella nopea kotiinkuljetus. Ainoastaan jäin toivomaan vähän suurempaa annoskokoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.11.2016
Rating: 0

Itsenäisyyspäivän pelastajat! Kiitos Manskun Pizza, sateinen keli ei houkutellut lähtemään kotoa pois! Tilasimme pizzat ja uutta kanakebabia, ruoka tuli nopeasti ja lämpimänä perille. Palvelu leveän hymyn saattelemana piristi iltaa! Tänne menen paikan päälle seuraavan kerran!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Todella asiallinen ja nopea palvelu ,Ruokakin Maistui Hyvin ,Helsinki best pizzeria :):)/)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 07.12.2015 View previous reviews (4)
Rating: -6

Olen aikaisemmin ollut tyytyväinen ja aina tilannut täältä. Tällä kertaa ruuat olivat lasten annoksien kokoiset, ylipuolet pienempiä kuin normaalisti.(Esim. special kebabin mukana oli yksi falafel). Ruoka oli myös kädenlämpöistä vaikka ruoka tulikin suht nopeasti. Petyimme kaikki todella pahasti ja nälkä jäi kaikille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 875€ Added: 03.12.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikan ruoka on useamman testikerran perusteella tosi tasokasta: kebab-annokset ovat olleet kookkaita, liha ja lisukkeet hyvänoloista, ja kastikkeet maistuvia. Pizzoissa sopivasti rapea pohja, täytteet laadukkaan oloisia, ja mehevyyttä löytyy ilman rasvaisuutta - saman tyyppisiä mitä monien "oikeiden" ruokaravintoloiden pizzat, mutta pikaruokapaikan hintaan. Lisäksi keskivertoa viihtyisämpi ja modernimpi ruokailutila pikaruokalaksi, ja palvelu on ollut kohteliasta ja ripeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.09.2015
Rating: 0

Perus kebab/pizzeria. Tilasin safkat himaan. Ruoan saapumiseen kesti noin 40min, eli ihan ok. Tilauksessa oli kebab, sekä pizza. Ruoat olivat kyllä lämpimiä, mutta nämä olivat ihan perus kebab/pizzeria-huttua. Odotukset olivat aikaisempien arvoistelujen perusteella suht korkealla. Tilaamamme pizza(mansku special) oli hieman parempi kuin kebab. Ei huonoa, mutta ei todellakaan mitään erikoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 02.08.2014
Rating: 0

Maukkaat pizzat. Alueellani toimii melko monia ravintoloita jotka toimitavat pizzaa kotiin ja teen tilauksia melko usein. Tämä osoittautui parhaaksi. Ei liian mautonta eikä outoja sivumakuja, kuten joidenkin muiden ravintoloiden tuotoksissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.04.2014
Rating: 1

Aivan hillittömän hyvät pizzat, supernopea kotiinkuljetus ja ystävällinen palvelu. Välillä sitä kokeilee muualta tilata, mutta tänne aina palaa. Rakas Manskun Pizza, uskollinen kumppanini arjessa, juhlassa ja kohmelossa. <3

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2013
Rating: 1

Community

Images

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Mannerheimintie 130, 00270 Helsinki - Route
09 2410600
http://manskunpizza.fi