Kitchen is open

Pizza MIX

italian
Rating 4.9 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (23)

Huhhuh nimittäin aivan mielettömän hyviä pizzoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.04.2017
Rating: 0

Hyviä ja kohtuuhintaisia lättyjä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.03.2017
Rating: 0

Todella hyvää pizzaa ja ystävällistä palvelua! Tänne kannattaa matkata pidemmältäkin. Tilat vähän ahtaat ja askeettiset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 11.01.2017
Rating: 0

Hieno kokemus -hyvää palvlua ja maukkaat italialaiset pizzat. Rapea pohjaa ja ei liikaa täytettä. Hieman kolkko sali - tänne tullaan syömään eikä istumaan iltaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 22.09.2016
Rating: 0

Stadin salainen helmi, loistava hinta-laatu-suhde, pizzan pohja ohut ja rapea. Tarjolla myös italialaisia herkkutuotteita. Ravintolan sisustus on arkinen, mutta onneksi pizzat on makoisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.09.2016
Rating: 0

Todella hyvää, aitoa italialaista pizzaa. Mozzarellaa, parmesaania, artisokkaa, munakoisoa ja parmankinkkua. Ohut pohja, laadukkaat raaka-aineet ja huolella valmistettu kokonaisuus. Mahtava paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2016
Rating: 0

Todella hyvät, aidot italialaispizzat. Ystävällinen palvelu ja loistava hintalaatusuhde. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.08.2016
Rating: 0

Yksi pääkaupunkiseudun parhaista pizzapajoista. Melko takuuvarmasti huomattavasti edullisempi kuin yksikään saman tason paikka. Selkeistä ja todella raikkaista raaka-aineista konstailematta pyöräytettyjä, rapeita, tarpeen tullen ja laajasta valikoimasta huolimatta kustomoitavia pizzoja. Pajan lätyt ovat eri maailmasta verrattuna normaaliin lähitarjontaan, kilpaillen mielestäni vaivatta tasapäisesti Helsingin keskustan tavallista Suomi-kokemusta paremmankin pizza-annin kanssa.

Omistaja, italialainen pizzakäsityöläinen vaikuttaa mukavalta miekkoselta, joka saattaa kiireettömänä hetkenä jutustella asiakkaan kanssa - ainakin, jos vähän yllyttää. Pieni ravintola sinänsä on ilmiasultaan arkinen ja suorastaan tappavan tylsästi nimetty, mikä varmaan hämää monia potentiaalisia asiakkaita. Ehkä arkisuus on uskottavuutta ja maine nojaa yksin tuotteen laatuun? Asiakaspaikkoja on pari kourallista, mutta pizzat saa myös mukaan. En voi käsittää, miten ja miksi tällainen ravintola on piiloutunut huomaamattoman kerrostaloalueen katveeseen, jonne löytää vain puskaradion kautta.

Jos jotakin jään kaipaamaan, niin vegaanista pizzaa muutenkin kuin vain oliiviöljyllä (eli jollakin vegaanisella juustoratkaisulla). Itse syön yhä jonkin verran maidosta valmistettuja juustoja, mutta moni ystäväni ei. Tietysti juustotonkin pizza voi olla hyvää, mutta tietty haltioituminen siitä jää puuttumaan. Kuka kilpailisi pääkaupunkiseudun vegaanien huomiosta hyvillä take-away-pizzoilla?

Edellinen tuumailu on kuitenkin hieman asian sivu. Nyt tiedän varmasti, mistä pizzani tarpeen tullen noudan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 04.08.2016
Rating: 0

Järjettömän halpaa pizzaa todella laadukkaasti ja autenttisesti! Tämä ravintola on löytö. Kaukana keskustasta, lähialueen asukkaille tämä oikeasti italialainen pizzeria tarjoaa mielettömän hyvää, rapeapohjaista pizzaa erittäin edullisesti. Pizzavaihtoehtoja on ehkä 30, eli valinnanvaraa riittää runsaasti. Maut ovat hyvin tasapainossa.

Paikka itsessään on pieni ja koruton, mutta se ei ruokaelämyksen laatuun vaikuta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.07.2016
Rating: 0

Halusin rekisteröityä vain tämän ravintolan takia. Erittäin hyvää pizzaa! Kymmeniä pizzoja Italiassa syöneenä, tämä vastaa täysin sitä makua. Tosi hyvää vaihtelua perus kebab-pizzerioihin. Hinnat on naurettavan pieniä, keskustassa voisi hyvin pyytää vähintään tuplat, eikä varmasti olisi asiakkaista silti pulaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.03.2016
Rating: 0


Location

Niemenmaentie 2, 00350 Helsinki - Route
050 464 0770
http://www.pizzamix.fi