Opens at 12:00

Srinakhon Ravintola

Rating 4.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (35)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasimme kotiinkuljetuksella kaksi nuudeliannosta (Phad thai ja Rad-naa) . Kummatkin mauttomia ja suolattomia, rad-naa:ssa sekin vähäinen maku joka oli, oli hyvin epämiellyttävä. Mitään yrttejä tai thai-mausteita en annoksissa maistanut. En voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 20.08.2017
Rating: 0

Lounas seisovasta pöydästä n. 10e. Tarjolla yleensä yksi liharuoka, yksi kanaruoka ja yksi tofuruoka. Lisäksi paistettua riisiä ja salaattia.

Ruoka on erinomaista! Raikkaat ja selkeät maut. Ei samanlaista tasapaksua mössöä, kuin joissain thaibuffeteissa.

Lisäksi ystävällinen palvelu.

edit. 8.8.2017 Lounasbuffet on näköjään lopetettu :(

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.08.2017
Rating: 0

Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Ravintola sijaitsee tosi lähellä mun omaa kotia. Mukava tunnelma

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.04.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Suuri pettymys!

Valitsin nuudeliannoksen, jossa oli kaksi chilin merkkiä, kysyin tarjoilijalta onko kuinka tulinen ja tarjoilija sanoi, että annoksen saa miedompana. Sanoin, että mieluummin miedompana. Kotona take away-annoksia maistellessa annos oli niin tulinen, että en pystynyt syömään kuin yhden haarukallisen.

Muutenkin pienet annokset korkealla hinnalla. En aio mennä uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2015
Rating: -2

After seeing so many negative feedback, I thought it would only be fair to try myself before judging. So after having low expectations, I thought it was not so bad at all and for 8,80 we got a starter, main course and coffee served. Food/taste was good enough, the waitress was nice enough, true the place needs a little 2014 update.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.08.2014
Rating: 0

En suosittele paikkaa kenellekään.

Mikäli tämä ei olisi Ullanlinnan/Eiran ainoa thai-ravintola, en usko, että täällä kävisi ketään.

Tarjoilijat ovat aivan käsittämättömän epäystävällisiä, jopa vihamielisen oloisia välillä. Yksi heistä tosin hokee naama peruslukemilla kiitosta, mutta eipä juuri muuta.

Annokset ovat pieniä, hinnat verrattain korkeita ja ruoan laatu ainakin viime aikoina heikohkoa. Jos pyydät ruokasi tulisena, saat sen kyllä, mutta heillä se tarkoittaa kuivatun chilijauheen lisäämistä ruokiin. En ole havainnut, että aitoa chiliä heillä käytettäisiin lainkaan. Maut ovat useimmissa ruoissa karvaita, eivät pehmeän, mutta toisaalta voimakkaan vivahteikkaita kuten thai-ruoassa kuuluisi olla.

Aivan uskomaton paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 09.12.2013
Rating: 1

Erinomainen. Tuoreet raaka-aineet ja todella autenttinen maku.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.06.2013
Rating: -1

Pettymys joka kerta. Kun muutin Töölöstä Ullanlinnaan tuli kovasti ikävä hyvää thaikkuruokaa. Töölössä on parikin erinomaista paikkaa joista saa aina todella hyvää ruokaa. Srinakhonissa on samat hinnat mutta ruoka on huonoa. Välillä riisi maistuu uudestaan lämmitetyltä ja liha- ja kalaruoissa on säästelty raaka-aineissa. Kasvikset ovat mössöisiä ja uivat hieman vetisessä kastikkeessa lihasattumien kanssa. Olen tilannut eri annoksia, jos vaikka joku olisi parempaa, mutta ruoan huono laatu tuntuu läpäisevän koko listan. Varsinkin nuudelit ovat olleet kaikista suurin pettymys, ja nyt aion lopettaa täältä tlaamisen kokonaan. Palvelu on myös aika mitäänsanomatonta, mutta se nyt ei haittaisi jos ruoka olisi hyvää. Luulen että paikka pysyy pystyssä vain koska se on lähialueen ainoa itämainen ravintola, eikä mitään parempia vaihtoehtoja ole jos haluaa ruokaa nopeasti ja edullisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 02.05.2013
Rating: 1

Ristiriitaisia tunnelmia. Ravintola on mukavasti sisustettu ja taustalla soiva musiikki on miellyttävää taustalla.

Ruokani (Mussaman curry tofulla) oli hieman vetistä, mutta silti maultaan ok. Mausteita on käytetty riittävästi, mutta muutoin raaka-aineita ei. Vaikutelma jää siis hieman latteaksi, mutta silti ruoka aivan syötävää.

Tarjoilija käyttää huomattavan paljon sanaa "kiitos", mutta kokonaisuudessaan tarjoilusta jää korkeintaan neutraali kuva. Ruokalevolle jääneen herrasmiehen jopa kävi herättelemässä ja hätistelemässä pois.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 29.04.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Vuorimiehenkatu 12, 00140 Helsinki - Route
09-676106
http://www.srinakhon.fi

Options