Unknown

Super Smoothie

Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kivaa vaihtelua Joensuuhun! Kävimme Super Smoothiessa kun se oli vasta avattu ja vaikka paikka ei sisustuksellaan herätä suurempia odotuksia, se on kivan simppeli ja asiakaspalvelu on erinomaista. Palautetta ja kehittämisideoita kysyttiin suoraan ja henkilökunta oli reippaan oloista.
Super Choco smoothie olisi voinut olla parempi mutta Super Muksu oli maistuva. Plussaa terveellisyydestä ja erityisruokavalioiden huomioinnista!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.09.2014
Rating: 0

Mukava piristys päivään. Smoothie piti pitkään nälän poissa, nopsa tapa täyttää vatsa kaupunkireissulla. Iloinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 10.05.2014
Rating: 0

Reilu salaattiannos, joka oli tuoreen makuinen! Lounaskokonaisuudesta teki loistavan mukaan kuuluva gluteeniton leipä ja hyvälaatuinen kahvi. Tätä voin kyllä suositella lämpimästi, vaikka liikelounaspaikaksikin.. oli sen verran asiallinen palvelun tasokin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.05.2014
Rating: 0

Kiva, kun Joensuuhun on tullut tarjontaa myös terveellisempiin herkkuisin. Meidän perhe oli aivan innoissaan, kun lähes kaikki herkut olivat gluteenittomia ja maidottomia. Meidän perheen ykkösvalinta tästä eteenpäin, suosittelen erikoisruokavalion omaaville!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 30.04.2014
Rating: 1

Ihanaa, että Joensuusta saa taas smoothieita! Miljöö on mukava, henkilökunta samoin. Tuotekehittely menee smoothieiden kohdalla toivottavasti vielä eteenpäin (vihersmoothiesta ainakin puuttui ripaus suolaa; suklaasmoothie oli toisella kerralla tosi luirua, pitäisi olla paksua ja 'kermaista'), mutta näistä on hyvä jatkaa ja kehittyä eteenpäin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 12.04.2014
Rating: 3

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Torikatu 31, 80100 Joensuu - Route
http://www.supersmoothie.fi

Options