Unknown

Sulo

Rating 3.5 / 5

Reviews (2)

Hotelliravintolana toimiva.
Tarjoilu ja ruoka Sulossa ihan hyvällä tasolla. Muutaman kerran käyneenä ainakin pihviruoat aina olleet onnistuneet kypsyyksineen.
Jälkiruokana Banana split on ns. varmavalinta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hieman myöhäinen lauantai-ilta. Pöytä viidelle löytyy. Tilaukset sisään: Burgereita, kanaa, possua. Kolmelle meistä jaettavaksi pullo valkkaria. Mukava tarjoilija, mutta viiniä hän kaataa aika reippaalla kädellä: kolmeen lasiin tyhjenee lähes koko pullo. Vähempikin olisi riittänyt.

Ruuat tulevat kaikille lähes yhtä aikaa. Ei muuta kuin annosten kimppuun. Oma chicken burgerini on sitä mitä menussa luvataan: Kanaa, vuohenjuustoa, paholaisen hilloa, valkosipulimajoneesia, salaattia, punasipulia, tomaattia, suolakurkkua. Mukisematta ranskalaiset sai vaihdettua salaattiin – hienoa. Hyvä ja ei liian höttöinen sämpylä. Kanaa hampparin välissä olisi voinut olla enemmän, mutta nälkä lähti ongelmitta tälläkin setillä. Muutakaan pöydässämme eivät tainneet valitella annoksistaan.

Lopuksi vilkaistaan jälkkärilistaa. Tilaukseen kahveja, parit juustokakut ja pala suklaakakkua. Itselleni espresso. Vaikka minulle ei jälkiruokaa tullutkaan, harmillista on, että kahvit tuodaan huomattavasti ennen kakkuja. Muuten palvelu on sujuvaa.

Illan tarkoitukseen – rento illanvietto ruoan parissa – Sulo sopi mainiosti. Hinnoiltaankin vähintään kohtuullinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 14.11.2014
Rating: 0

Location

Kauppakatu 20, 87100 Kajaani - Route
08 615 0212
http://www.valjusravintolat.fi/sulo