Kitchen is open

Cafè Gran Amante

Rating 3.5 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Myöhäisellä lounaalla Cafe Amantessa. Kasvissyöjälle tarjolla panini, salaattipöydässäkin pääainekset kaikki kalaa, lihaa tai äyriäisiä. Palvelussa ei kuitenkaan ollut moittimista, ja tämäkin asia saatiin neuvoteltua: otin salaattiin yhden lisätäytteen ja tilasin myös isot ranskalaiset, nälkä kun oli.

Salaatin ainekset olivat tuoreet, joskin peruspohjaan kuuluva tomaatti hiukan liikaakin, eli vielä raaka. Salaattiannos oli hiukan nafti ja täytevalikoima niukahko, mutta lisätäytteen lisäksi pääproteiinin puuttuminen huomioitiin myös hinnassa, mistä kiitos! Salaatin kanssa sai uunituoreen sämpylän, mikä oli suorastaan ylellistä!

Ranskalaiset tulivat pöytään suoraan rasvakeittimestä, ja olivat mukavan rapeita. Mukaan valitsemani paprikamajoneesi oli ihan ok. Oletan sen olleen valmiina jostakin ostettua.

Annokseen kuului myös kahvi/tee, ja kofeiiniton tee (Rooibos) löytyi myös. Teen lisäksi sain vielä pienen leivoksenkin :)

Paikka oli tilava, siisti ja viihtyisä, ja joustokykyä löytyi. Mukava tuttavuus Keuruun keskustassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.10.2015
Rating: 0

Todella viihtyisä kahvila ja monipuolinen tarjonta! Omia suosikkejani ovat ihanat juustokakut, smoothiet ja vaniljalatte. Plussaa siitä, että valikoimista löytyy myös LCHF-ruokavalioon sopivia vaihtoehtoja, esim. karppileipä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.02.2015
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Keuruuntie 17, 42700 Keuruu - Route
050 5555826
http://www.cafeamante.fi

Options