Kitchen is open

Fresno Kotka

America, Grillfood
Rating 3.6 / 5

Fresno is an American-style diner that will take you on a culinary journey to California. Our restaurant’s relaxed atmosphere, smooth service and delicious food ensure an enjoyable experience until late at night.

We offer a wide selection of dishes from grilled food to burgers and fresh salads. Whether you are a meat lover or a vegetarian, our extensive menu has something for everyone. After a hearty meal you can enjoy a cold or hot beverage from our wide selection of drinks.


Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Jotain muuta kuin pikaruokaa ja S-ravintoloita. Se on aina tervetullutta. Toivon pitkää ikää. Ravintola on rempattu ihan asialliseksi illanviettopaikaksi, joskaan mitään kovin omaleimaista teemaa ei ole. Henkilökunta oli valppaana ja (ehkä liikaakin) huolehtimassa, maistuuko ruoka. Ruokalista muistuttaa erästä kylän ässäravintolaa, jolla ikävä kyllä on hieman varmempi tatsi tähän lajiin.

Annokset ja tarjoilu olivat värikylläisiä ja hyvännäköisiä. Kaikki tuli syötyä, vaikkakin vuohenjuustoa lahjoitin viereiselle lautaselle, kun sitä oli melkoinen perhepakkaus siinä kanafileeni päällä. Eikä se ollut erityisemmin sulanut.

Haluaisin antaa yhden palkin lisää ruoalle, mutta tietyt helpot temput häiritsivät. Jotenkin hienosti nimetyt "lohkoperunat" olivatkin kokonainen peruna, joka oli halkaistu kahtia ja käsitelty pinnalta. "Paholaisen hillo" toi mieleeni paprikan palaset Sweet chili -valmiskastikkeessa. Toivoisin, että aistejani huijattaisiin vähän paremmin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.04.2018
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kotkankatu 16, 48100 Kotka - Route
0442454166
http://www.fresno.fi

Options