Unknown

Varjola

Rating 3.5 / 5

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Jouluista teatteri menun ruokia maistamassa ja teatteriesitystä katselemassa !
Varjolantila on erittäin viihtyisä maatilamatkailu paikka joka tarjoaa omien sanojensa mukaan vanhanajan vieraanvaraisuutta.
Vuosien saatossa paikka on kehittynyt ja palvellut tuhansia ruokailijoita sekä juhlijoita tiloissaan, joten odotukset olivat korkealla jouluisen ruokapöydän suhteen.
Ruokailutila vanhassa kivinavetassa on sisustukseltaan varsin moderni, hyvällä tavalla. Ainoan miinuksen saa äänen kimpoileminen kovista kivipinnoista mikä tekee ruokailutilan erittäin meluisaksi lähes lounasravintolamaisen.
Joulupöydässä on tarjolla varsin "vaatimaton" kattaus, kraavilohta, katajanmarjasilakoita, silikaviaaria ja maksapasteijaa, munajuustoa, salaattia ja tietysti rosollia. Pääruoka osastossa tarjolla on ilman muuta kinkkua, porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa ja lanttulaatikkoa sekä keitettyjä perunoita.
Jälkiruoka puolella riisivanukasta aprikoosi keiton kera.
Kaikki ruuat olivat maultaan erinomaisia ja maukkaita. Ainut miinut oli mielestäni oli vetelä porkkanalaatikko, tosin maultaan erittäin hyvää. Suosittelen kaikille jouluruan ystäville tätä herkullista joulupöytää. Jäin kaipaamaan savukalaa ja joitakin muita pieniä joulupöydän lisukkeita, jotka tekisivät kattauksesta todellisen herkkupöydän.
Lisäksi teatterin ja ruokailun yhdistäminen kävi varsin mukavasti ja muodosti kokonaisuuden, josta varmasti nauttii...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 26.11.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vilppulantie 51, 41370 Kuusamo - Route
020 79 28080
http://www.varjola.com

Options