Unknown

Kahvila Sinuhe 6

Rating 1.3 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sinuhella on tosi hyvät leivonnaiset, leivät ja suolaiset piiraat joita myyvät kahviloissaan. Niitä tämä arvostelu ei koske. Arvostelen tässä lounastarjoilua.

Tämä lounas-arvostelu koskee sekä tätä Sinuhen Mukkulankadun/ Vuoripojankadun kahvilaa, että viereistä Niemenkadun tiedepuiston lounasruokalaa (joka ei jostain syystä ole täällä eat-fissä).

Sinuhen lounasravintoloissa ruuat ovat peruskoulutasoa; ruoka poimitaan linjastosta, riisi maustamatonta, viileissä perunoissa se tuttu 2mm kumisuojakerros, ruuat aina jotain liemikastiketta josta ensimmäiset ovat kaapineet kaikki sattumat pois. Lounaalla saa kyllä hyviä ja tuoreita leipiä, ja lounaaseen kuuluu kahvi ja pullasiivu (mikä ihan kiva).

Mutta varsinkin kasvisruuat aivan ala-arvoisia, 8,5e näistä on pelkkää rahastusta, kun kaupungilla samalla hinnalla saa tilatessa vasta tilauksen jälkeen tehdyn tuoreen lounaan. Peruskoulussa vastaavan lounaan valmistushinta on jotain 2e paikkeilla. Esimerkiksi herkullisen kuuloinen "tomaatti-mozzarellapaistos" oli pakissa maitoisessa nesteessä (5cm) kelluvia keitettyjä tomaattipaloja, vähät juustot olivat painuneet metallipakin pohjaan ja palaneet kiinni.

Ei kannata mennä lounaalle, ellei ole ihan pakko. Kahvila/leipomon kannattaisi pysyä kahvilana eikä yrittää jatkaa konseptia lounaaksi, kun se ei selvästikään tarjoa muuta kuin polttoainetta keholle. Ainakin minulle lounastauko on myös tauko työstä ja pieni hengähdyshetki päivän keskellä; täällä se ei toteudu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.10.2014
Rating: 1

Peruslounasravintola, Monipuolinen leipävalikoima ja mahdollisuus ostaa leipomon tuotteita

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.07.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Vuoripojankatu 9, 15210 Lahti - Route