Kitchen is open

Pizzeria Hovikokki

Rating 1.4 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ohutpohjaisin pizza mikä on koskaan tullut vastaan. Tuo ei toki ole välttämättä mikään huono asia. Mutta pizza oli myös aika kuiva ja täytteitä AIVAN liian vähän. Pizza meni heittämällä alas ja jäi oikeastaan vielä nälkäkin. Harvoin pizza paikassa näin käy. Pizzan maku ihan ok.
Hämmästyin myös, että paikassa ei saanut ihan normi hanavettä vaan oli pakko ostaa pullovettä!! Myös pizza puolitus maksaa 1e. Salaatti pöydässä vain kaalia, porkkanaraastetta ja makaroonia.
Itse ravintola ihan siisti. Palveluun kaipaisi parannusta. En taida toiste tänne eksyä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.07.2013
Rating: 0

Perus pitsaa sopivaan hintaan. Hintaan kuulunut salaatti loppui kesken eikä lisää ilmestynyt. Kahta pitsaa jouduttiin odottamaan reilu puoli tuntia. Asiakaspalvelija selvästi hermostui meille, kun ei kuullut/ymmärtänyt puhettamme melun läpi. Neljä valinnaista täytettä ei saanut 6 euron hintaan vaikka näin luvattiin. Kolme täytettä kyllä sai valita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.07.2012
Rating: 0

Mainostettiin:kaikki pizzat salaattipöydällä 6€. En huomannut tarkistaa ennen pizzan ostoa että onko salaattia. Kun olin maksanut, salaattia ei ollut, eikä sitä suostuttu tekemään lisää. Pyysin kaupan purkua, mihin ei suostuttu. Vesijohtoa ilmeisesti ei tule koko ravintolaan, koska hanavettä ei suostuttu antamaan. Myivät pienen pullon pullotettua vettä hintaan 1,50. Ottivat rahat 7,50 € , eivät antaneet mitään. Töykeää, ikävää ja epärehellistä toimintaa. Olisi ollut fiksua edes tarjota jotain hyvitykseksi puuttuneesta salaatista. Menen vastedes suomalaiseen Kotipizzaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 10.05.2012
Rating: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.10.2011
Rating: -4

Location

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä - Route
029 0908300
http://hoviravintolat.com/hovikokki/hovikokki.html