Opens at 10:00

Ravintola Captain Hook

Rating - / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

kokemukseni oli ihan mieluisa!
palvelu todella hyvää, ruoka hyvää yms.
ja sen tiedän että jos siivet ovat 15min keittimessä, ruokaa ette todellakaan saa alta sen. siihen vielä pari muuta pöytää niin puolituntia on mielestäni normaali aika ?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.05.2012
Rating: -1

Syötiin kapteeni koukun lautanen, odotukset annokselle oli kohtuulliset ihan vain sen takia koska hintaa oli "reilulle" annokselle 27e.
Saimme annoksen pöytään jolloin huomasi samantien saaneensa muutaman ujon palasen sitä sun tätä ja parhaakseni huomasin että kaikki tuotteeet oli pakaste eineksiä! 27 euron hinnalla pakaste ruokaa! Joku roti pitäisi olla tuollaiselle hinnoittelulle mikäli tarjoo lidlin altaan eväitä! TODELLA HÄRSKIÄ! Ei ole enää'n mitään asiaa tuohon koloon koskaan! Yritin myös saada ravintola päälikköä kiinni meilitse mutta eihän koko kuppilalle ole osoitetta mihin voisi antaa palautetta, taitavat tietää tekstin laadun joten eivät halua saada huonoa palautetta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 13.10.2011
Rating: 0

Valitettavasti huono HOOK-kokemus. Paljon olen hookissa käynyt Ideaparkinkin, hookissa mutta nyt oli pettymys :( Oli lauantai-iltapäivä, ja ravintolassa oli rauhallista. Kaksi tarjoilijaa tiskin takana ja ilmeistä näki ettei meitä haluttu asiakkaiksi. kolme aikuista ja kolme lasta. Työ innokkuus oli nolla. Tarjoilijattaren ääni oli töksähtelevä ja ilme todella tylsä. Tilaus saapui ja toisen lapsen annos oli unohtunut, samoin 25 kpl siipiannos oli kutistunut 19 kpl /onneksi laskimme..Samoin siivet olivat kylmiä.
Todella ala-arvoinen kokemus. Ideaparkin Hook saa tältä erää jäädä.
Eikä tälle ketjulle voi nein kautta antaa palautettakaan :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.06.2010
Rating: 0

Osin hyvää, osin pettymys. Söimme Captain Hookissa 6 hengen porukalla, joista kaksi lapsia ja yksi ulkomaalainen aikuinen. Palvelu oli erittäin pirteätä ja ystävällistä, siitä suuri plussa. Ulkomaalainen vieraammekin huomioitiin hyvin. Itse söin "Niagaran valkosipulikanaa" ja se oli pettymys, samoin kuin "Hookin rapeat kanafileet" joita serkkuni tilasi. Kummassakin annoksessa puolet lautasesta oli täytetty perunoilla, kanaa oli perunaan nähden varsin niukasti. Eikö peruna ole ruoan lisuke, nyt näytti että lisukkeena oli kana ja peruna oli se pääruoka, kuten kuvasta näkyy. Ulkomainen vieraamme puolestaan oli hyvin tyytyväinen savulohisalaattiinsa, samoin kuin perheemme nuorin "Siivet & ribsit" annokseensa. Vaimoni puolestaan jakoi vanhemman pojan kanssa "Kapteeni koukun lautasen" jonka piti olla olla reilu dippilautanen kahdelle. No, maku oli kyllä hyvä mutta määrä riittää todellisuudessa ehkä kahdelle pieniruokaiselle naiselle. Tullakseen täyteen kaksi aikuista vaatisi kyllä tämän annoksen lisäksi jotain alkupaloja tai jälkiruokaa. Pieni miinus lisäksi ruoan hitaasta valmistamisesta, ravintolassa ei ollut saapuessamme montaakaan asiakasta ja ruoan saanti pöytään kesti hyvinkin puoli tuntia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 11.07.2009
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä - Route
(03) 3677 097
http://www.hookwings.com/

Options