Serving lunch

Bistro Kynsilaukka

european
Rating 2.2 / 5

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mentiin melko isoin ennakko-odotuksin Vaihmalan hoviin kesälounaalla. Valitettavasti tyly ja kiireinen kassahenkilö loi heti ikävän ilmapiirin. Lounasruoka oli hyvin keskinkertaista eikä täyttänyt laatulounaan tunnusmerkkejä 15 € hinnalla. Kananpalat pekonihöystöllä olivat mm. erittäin kuivia, lähes kovia. Lasten erikseen listalta tilatut pitsat olivat sentään kuulemma ok.
Paikka on muutenkin vähän puolivillainen, viimeinen silaus puuttuu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 16.07.2016
Rating: 0

Loistavaa lounasta olen syönyt täällä useasti ja käynyt myös illalla ystävien kanssa syömässä listalta. Maukasta ruokaa ja hymyilevää palvelua, voin suositella lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.03.2016
Rating: 0

Oli kyllä jälleen pettymys harmi paikka ja puitteet ovat mahtavat tarjoilu on surkeinta yhtään ammattitaitoista tarjoilijana ei paikassa ollut 45 min odoteltuani kävin pysytään että joku toisi listat jonka jälkeen ne tuotiin mutta taas puolituntia kun tultiin edes kysyn mitä otetaan juomaa ei tuotu muuta kun alkuun sen jälkeen unohd

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.11.2015
Rating: -1

Palvelu hidasta ja kokki laittanut ruokiimme suolaa varmaan purkillisen. Ei ollut lähes syömäkelvotonta vaan syömäkelvotonta. Näin suolaista ruokaa ei voi antaa ainakaan lapsille. Paikka on kyllä hieno, mutta henkilökunnan ammattitaitoon ja ruoan laatuun on pikaisesti panostettava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.08.2015
Rating: 0

Poikkesimme lauantai-iltana syömässä lukematta näitä arvosteluja ennakkoon ja paikka yllätti positiivisesti. Miljöö on oikein upea ja viihtyisä. Ruokalista on uhkaavan pizzapitoinen, mutta alkuruoat olivat hintansa veroisia, jopa herkullisia. Maistelimme Brie-crostinia, uunipaahdettua brietä, sekä etanoita, etanat oli näistä vaisuin esitys, mutta ok. Pääruoat olivat maistuvia, kalalautasella oli haukea, joka oli maukas, ohratossa olisi voinut olla yrttejä enemmänkin, mutta hernepyre oli oikein maistuva. Kukkopata oli myös hyvää, etenkin oluessa pehmenneet juurekset. Emme yleensä näitä patoja ravintolasa syö, mutta uskallan suositella. Suklaakakku ja uunijäätelö jälkiruokina olivat ihan maistuvat. Suklaakakku nyt on mielikuvitukseton ja takuuvarma aina, mutta uunijäätelö oli oikein positivinen kokemus. Tarjoilija huomioi meidät hyvin eikä pitkiä odotusaikoja ollut. Tosin varmistelimme itse ruokien tahdistuksen tilaamalla niitä vähitellen pöytään. Lista on kuulemma muuttumassa, joten menemme kyllä testaamaan sen uudemmankin version.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 15.06.2015
Rating: 0

Etanapannu oli suorastaan pettymys,etanat sitkeitä kuin säilykepurkista tulleita. makua ei juuri lainkaan,jäi osa syömättä. Chili-Kanaleipä oli laatuunsa nähden ylihinnoiteltu, n. 15€. Leipä oli hyvää, kanaa ei sisältänyt kuin nimeksi. Chili ei maistunut ollenkaan,salaatti tarkoitti pientä annosta keräsalaattia, ilman kurkkua,tomaattia tai mitään muutakaan lisukkeita.en todellakaan suosittele! Kerran pyysimme pikkunälkään naposteltavaa,tarjoilija suositteli jotain päärynä/gorgonzola-juustoa.säilykepäärynää tuli, millin siivut muutaman juustomurenan kanssa. Turha edes mainita että olematon ja mauton annos hintaansa nähden. Liian monta pettymystä koettu,joten emme enää käy kyseisessä paikassa syömässä.hieno miljöö,joten harmi että jää käymättä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.04.2015
Rating: 0

Kaunis paikka, mikä onkin ainoa positiivinen asia. Ruoka ei mitenkään erikoista, palvelu epäystävällistä. Kävimme elokuussa, niin menisikö kesäapulaisten piikkiin ? Toiste ei mennä

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2014
Rating: 0

Olen ollut nyt kaksi erillistä kertaa työn merkeissä viettämässä aikaa Vaihmalan hovissa ja molemmilla kerroilla ilta niin ruokailun kuin palvelunkin osalta on ollut täysi fiasko. Se on harmi, koska tilat ovat kauniit samoin kuin ympäristö. Kokouslounaat onnistuvat, kun on ns kotiruokaa, mutta ns. Ala cartelta illalla tilauksissa lähes syömäkelvotonta ja henkilökunta yrittää päästä asiakkaista eroon pikavauhtia. Nautinto oli kaukana. Tämä on ilmeisesti tyyli, koska olen nyt käynyt 2 kertaa ja aivan sama tyyli jatkuu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.09.2014
Rating: 0

Työntekijöitä tuntui olevan aivan liian vähän, sillä ei ollut ketään ohjaamassa pöytiin. Juomien ja ruuan tulo kesti todella kauan. Pöytää ei pyyhitty edellisten asiakkaiden jäljiltä ennen kuin pyysimme. Naposteltavat saapuivat samaan aikaan pääruuan kanssa, mikä oli ehkä tarkoituskin, mutta oletin niiden olevan alkuruokia. Ruoka oli hyvää, mutta ei erinomaista. Hampurilaisen hinta oli 18,5 euroa, mutta samanlainen maksaa monessa muussa paikassa reilu 10 e. Plussaa oli hieno paikka ja maisemat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.07.2014
Rating: 0

Palvelu oli hieman hitaan puoleista, mutta tarjoilija ystävällinen ja asiallinen. Ruokailutila oli pienehkö, mutta viihtyisä. Myös hieno terassi olisi kesäisemmällä säällä tarjolla.

Alkupalaksi otettu tapaslautanen oli laatuunsa nähden ylihinnoiteltu. Kaikki ainekset eivät olleet kovin tuoreen oloisia, salaatinlehdissä oli rusehtavia reunoja ja ravunpyrstöt olivat kivikovia. Muuten lautasella oli tuttuja perusmakuja, juusto ja lihat olivat kohtuullisen hyviä.

Pääruokana ollut annos paistetuista ahvenista ei ollut myöskään hintansa arvoinen. Ahvenet olivat todella kuiviksi paistettuja sekä mauttomia, ja perunapyree oli liisterimäistä. Kasvikset ja sitruunakastike olivat ok, mutta kokonaisuus jäi heikoksi. Puolisoni annos (pariloitua härkää) oli pääraaka-aineen suhteen paremmin onnistunut. Liha oli paistettu pyydetyn mukaisesti mediumiksi, ja oli maukasta. Uuniperuna oli tosin kuivaa, ja täytettä oli niukasti. Jälkiruokaa emme näiden kokemusten ja hintojen jälkeen ottaneet.

Paikka oli viihtyisä, ja ympäristö hieno. Lista oli paremman kuuloinen, kuin mitä toteutus lopulta lautaselle tuotti. Paljon potentiaalia, mutta hinta-laatusuhde ei ollut ainakaan tällä kertaa kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 27.10.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vaihmalantie 144, 37500 Lempäälä - Route
020 7661 810
http://vaihmalanhovi.fi/bistro/

Options