Unknown

Ölvin

Rating 2.1 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Perusannos mättökori pieneen suolaisen nälkään. Perunoissa ehkä reilusti ranumaustetta, mutta vastaisuudessa pyydämme pelkän suolan. Hyvä kesäannos ja juoma päälle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.07.2016
Rating: 0

Caesarsalaattia pari desiä ja vettä juotiin pahvimukista. Hintaa 12 euroa!!! Törkeää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.08.2015
Rating: 0

Osallistuimme Bistro Cantorin / Öl Vinin järjestämään Guinnes-ennätykseen. 1300 m pitkä pöytä kuulosti hauskalle. Toteutus oli kuitenkin vähintäänkin surkea. Pöydästä vain 1/4 oli käytössä, loppu tyhjää pöytää - olisi luullut vaikuttavan ennätyksen syntyyn, mutta se kuitenkin syntyi. Ruoka oli mautonta ja kylmää - kylmä nyhtöpossu, johon rasva on jo hyytynyt on aika vastenmielistä. Lisäksi liha oli täysin mautonta, edes suolaa ei ollut riittävästi puhumattakaan ennakkoon saadusta tiedosta, että siinä on melko vahvaa bbq-kastiketta. Kasvikset olivat suolattomia ja nahistuneen oloisia. Kaalisalaatti mitättömän makuinen. Nuoret pojat jakoivat ruokaa ja asettelivat sitä lautasille kuin ranskalaista illallista - tämä oli mättöruokaa ja jonojoa sata metriä. Puolet henkilökunnasta seisoi tumput suorina tietämättä mitä tehdä eivätkä älynneet ryhtyä purkamaan jonoja. Jakelupisteeseen olissi saatu helposti 4-6 jakopistettä, käytössä vain 2.

Hintaa silti 20 € per annos eli täysin ylihinnoiteltu, sopiva hinta olisi ollut vitosen. Jonotimme 40 minuuttia aivan turhaan kunnes kokki tuli sanomaan, että voitte siirtyä toiseen jakelupisteeseen, joka on tyhjä. Jakelupisteiden numeroinnin logiikka petti, menivät 3,2,0,1 - miksei 1,2,3,4. Oli tyhmää, että yhdestä pisteestä sai vain lihaa tai kasvista, miksei kaikista molempia. Paikkojen numerointi oli ihan turhaa, olisi ollut toimivampaa, että paikat olisi täytetty siinä järjestyksessä kun ruokaa joku onnistui saamaan - loputkin jäähtyi siinä ajassa, kun etsit paikkasi satojen numerojen päästä.

Erittäin huonosti organisoitu tapahtuma.

Myös viime vuonna meni ruokailu samassa ravintolassa pieleen. Pöytävarauksen yhteydessä kerroimme ruuat, joista olimme kiinnostuneita ja kun saavuimme paikalle, kuulimme että käytössä onkin vain buffamenu. Mikä pettymys, myös silloin.

Ehkä tämä ravintola on nyt jo nähty. En enää uskalla kokeilla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 01.09.2014
Rating: 0

Pari hampurilais- ja pari kana-annosta. Hyvää perusruokaa, maukasta ja isot annokset.
Iloinen palvelu ja koirallekin saatiin automaattisesti vesikuppi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.07.2014
Rating: 0

Tapaslautanen oli kuin kaupan eineshyllystä. Chorzionakki lämmitettynä, 2 sipulirengasta, 2 eines mozzarellatikkua ja Pirkka antipasto artisokkaa, sekä oliiveja. Kastike mitälienee valmistavaraa tuubista. Ei leipää, jota olisin toivonut, mutta sitä ei annokseen ilmoitettu kuuluvan. Olen suorastaan järkyttynyt surkeasta annoksesta. Odotin ihan muuta, mutta ehkä tuohon hintaan ei voi tarjota muuta? 13 euroa ei ole kallis annos.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 18.07.2014
Rating: 0

Söin grillattua lohta, joka oli täysin ylikypsää. Lisäkkeenä purkista remouladea ja useita päiviä vanhoja öljyisiä perunoita ja ratatouillea, jota en pystynyt lainkaan syömään. Terveisiä omistajalle ja keittiölle, että toivoisin sen verran mielenkiintoa tekemisiin, että maistaisitte, mitä asiakkaille tarjotaan. Ja myös käytös asiakkaisiin kohtaan olisi aika kiva olla ystävällistä. Ihan ystävällisesti teille: olisi mahdollista rakentaa vaikka minkälainen gourmet-paikka, johon tulisi asiakkaita pitkänkin matkan takaa.ruoassa on tärkeintä maku ja laatu, valitettavasti se ei teillä toteutunut. Toivoisin teille jatkossa kaikkea hyvää, sillä puitteet on kunnossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 18.07.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Mariankatu1, 07900 Loviisa - Route
0401355003
http://www.olvin.fi

Options