Unknown

Myllykukko

Rating 1.5 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounas tänään 14. 12 ohikulkumatkalla. Tavallaan ihan ok kotiruokaa, muussia ja lohta. Kuitenkin lisukkeisiin ja valikoimaan nähden 9,70€ on ylihintainen. Eniten ihmetytti koko ajan jotain massuttava henkilökunta,. Puuttuuko heiltä sosiaalitilat ja ruokatunti!! Eräs pitsapojista närppi salaattipöydästä niin agressiivisesti tavaraa, että keskeytin itse salaatin kasaamisen ja odotin, että hätäilijä on valmis. SItten hän marssi syömään tiskille pitsapohjiensa luo.. Hetken päästa kokki tuli keittiöstä täydentämään noutopöytää niin toinen kundi söi keittoa seisaaltaan noutopöydän luona ja rupatteli siinä kokin kanssa. Tuli sellainen olo, että miten sekaisin tämän mesta on ja uskaltaako syödä lautasen loppuun. Ei tarvii mennä toiste. Olisin antanut palautetta paikan päällä, mutta kehenkään ei oikein saanut kontaktia..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.12.2015
Rating: 0

Aivan surkea paikka, ei tartte enään mennä, Pöydät ihan tahmeita ja vaikka oltiin lähes ainoita asiakkaita niin oli pöydät täynnä roskia ja ruuan tähteitä. Ruoka jäi syömättä kun katsoi vitriiniinin sämpylöitä, niin meni maku koko paikasta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2015
Rating: 0

Kysyin että onko tänään tehtyjä sämpylöitä: joo siellä niitä on hahaha kirkkain silmin paskaa puhu :D juusto oli puoliksi sulanu ja salaatit oli liimaantuneena nätisti sämpylään kiinni. Sotkuinen paikka, kiva oli tulla 3v tauon jälkeen. Saa taas 3v odotella jos vaikka omistaja vaihtuisi.. hyi

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.12.2014
Rating: 0

Mihin katos kokki joka aina jakso hymyillä, ja teki hyvää ruokaa? ruokapaikan vaihto tuli vakkari paikasta kokin lähdettyä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2014
Rating: 0

Minne se lupsakka kokki on hävinnyt? ? Joka komensi poliisejakin. Älkää syökö niitä ranskalaisia silläkohta tuon tuoreita sinne pöytään eli niihin vanhoihin ette koske. Äkkiä se ihminen takaisin jotta ruuan laatu tulisi taas kohdilleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kävin tällä viikolla lounaalla Myllykukossa ohikulkumatkalla. Edellisen kerran piipahdin siellä parisen vuotta sitten ja lähdin pettyneenä pois. Nyt lounas oli erinomainen, useita maistuvia vaihtoehtoja ja runsas salaattipöytä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.01.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Todella hyvä lounas ja a la carte! Paikassa on ilmeisesti tapahtut täysi remontti omistajaa myöten ja ruuan ja palvelun taso on kohonnut muutaman vuoden takaisesta. Olin todella iloisesti yllättynyt poiketessani pitkästä aikaa

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 19.08.2010
Rating: 0

Seurueemme oli matkalla viikonlopun viettoon ja olimme tietoisia että perillä ei saisi kovin nopeasti ruokaa, siksi päätimme haukata jotain matkalla. Valintana Myllykukko ja siellä Ravintola Myllärin emäntä, oli virhe. Samassa ravintolasaarekkeessa hoidetaan myös Hesburger ja Kotipizza. Keittiöhenkilökunta näytti palvelelvan kaikkia kolmea yritystä. Koska seuruemme jäsenet halusivat muutakin kuin pelkkää pizzaa, oli tehtävä täysin ylivoimainen keittiölle. Toistakymmentä minuuttia myöhemmin saapuneet pizzan tilaajat saivat saivat annoksensa ennen kuin tilauksiamme alettiin edes valmistaa. Kun tiedustelimme odotusajan pituutta, saimme vastaukseksi vain, että "ei tässä kaikkea ehdi tehdä yksin". Kunpa olisi ehtinyt tehdä edes jotain. Kun annokset vihdoin tulivat pöytään, ne eivät millään tavoin makuhermoja kutkuttaneet. Kuha oli pääsyt hieman palamaan, perunat jäähtymään, salaatti oli vetistä – kukaan ei syönyt annostaan loppuun, vaan päätimme kestää odotuksen iltaan, jolloin saimme ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.07.2009
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ilvesvuorenkatu 2, 01900 Nurmijärvi - Route