Closed

Ravintola Nohadra

pizza/kebab
Rating 4.3 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oulun parhaat kebabit (tosin yleisvaikutelma joskus vähän vetinen) ja yksi Oulun suosikkiravintoloistani, etenkin hintataso huomioiden. Pizzat ovat parantuneet viime aikoina mielestäni selkeästi; Americana on tällä hetkellä suosikkipizzani kaikista Oulun vaihtoehdoista. Salaatti on aina tuoretta ja kastike todella hyvää. Palvelu on mutkatonta, nopeaa ja ystävällistä. Nohadraan voit mennä arkikamppeissa tai vähän paremmissakin vaatteissa, aina tunnut sopivan ravintolamiljööseen. Ravintola on vuosien myötä uudistunut sopivasti, mutta ei liikaa (ruoka on ollut aina mainiota).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.10.2014
Rating: 0

Mukava paikka, viihtyisä sisustus ja miellyttävä palvelu. Annosten hinnat kohtuullisia. Miinusta kuitenkin syömästäni kebabista sen verran, että annos oli liian vetinen kenties kastikkeesta tai salaatista johtuen. Kanatortilla todella perus, samanlainen, minkä voisi helposti kotona tehdä itsekin. Pastat ok. Pientä uudistumista myös kaipaisin. Kaikesta huolimatta Tuiran paras ruokapaikka ja plussaa edullisesta hintatasosta :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.09.2014
Rating: 0

Hieman peruskebab-paikkaa parempi paikka. Kebab- liha peruslaatua, mutta salaattipöytä hyvä ja paikka omasta mielestäni keskitasoa viihtyisämpi. Oma suosikki kun haluan kebabia

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.05.2013
Rating: 0

Mukava henkilökunta ja erittäin hyvää kebabia

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.08.2012
Rating: 0
     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.09.2011
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Merikoskenkatu 10, 90500 Oulu - Route