Opens at 11:00

Pannukakkutalo Oulu

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (37)

Ruoka saatiin nopeasti ja palvelu oli hyvää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.02.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pannukakut ovat isohkoja, joten tuskin jaksaa syödä enempää kuin yhden. Pannukakut ovat kuitenkin aika kalliita ollakseen, noh, pannukakkuja. Suolainen poro-pannukakku oli hyvä, mutta turhan suolainen ja makuun kyllästyi nopeasti. Makeat pannukakut ovat ehkä parempia kuin suolaiset. Kesäisin kovat jonot ja voi joutua odottamaan pitkäänkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 20.05.2015
Rating: -1

9 miltei 10 euroa suolaisesta pannarista, joka on kuin kuiva ja pieni pizza. Ei kiitos. Makeita pannukakkuja en ole maistanut (enkä tule maistamaan), joten niistä en voi mitään kirjoittaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.03.2015 View previous reviews (2)
Rating: -2

Mukava kokemus. Valkosuklaa-vadelma-pannukakku oli oikein maistuvaa ja koko oli melkoinen yllätys. Pannukakku oli siis yllättävän suuri. Palvelu pelasi, vaikka satuimmekin paikalle ruuhkaisaan aikaan. Paikalla oli paljon lapsiperheitä, mikä omasta näkökulmasta vähän haittaa tunnelmaa. Yläkerrassa sai kuitenkin syödä rauhassa kun häiritsevämmät asiakkaat olivat poistumassa. Kesällä plussaa isosta terassista joka kasvattaa asiakaspaikkojen määrää huimasti. Ilmainen kahvi opiskelijakortilla oli kiva yllätys. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.06.2014
Rating: 0

Todella herkullisia ja monipuolisia pannukakkuja. Syötiin kahdestaan 1 suolainen ja 1 makea pannukakku. Kokonaista makeaa ei kyllä itsekseen pysty mitenkään syömään, se on niiiin äkkimakeaa ja niiin hyvää! Plussaa myös siitä, että opiskelijakorttia näyttämällä saa kahvin ilmaiseksi.

Suosittelen muuten käyttämään ulkomaalaisia vieraita täällä - viihtyvät varmasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.05.2014
Rating: 0

Ehdottomasti yksi Oulun kantapaikoistamme kesäaikaan. Käymme joka kesä useammankerran syömässä. Sopii ihmisille, jotka pitävät herkusta ja suolaisista herkuista. Joka kerta tullut ähkyksi. Pannarit ihan hurjia energiapakkauksia. En suosittelisi kuitenkaan oikeaksi ruuaksi vaan ennemminkin välipalaksi tai yhdeksi ateriaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.12.2013
Rating: 0

Pannukakkutalo vastaa odotuksiin joka kerta. Ympäristö on ihana ja annokset valtavia sekä herkullisia. Ainoa miinus suosittelussa on se, että tilaa on vähän ja pöytää joutuu aina odottamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2013
Rating: 0

Olin tänään aamupäivällä lapsenlapseni kanssa pillimehulla, kahvilla ja pannukakukalla, lapselle tuli pissahätä ja lähdimme pissalle, sillä välin puolet pannukakusta ja kahvit oli kerätty jo pois, kyllä harmitti. Lapsenlapseni kyseli, että mummu missä meidän pannari on? Siinähän sitten kerro. Olisi kyllä maistunut kokonaankin. Tarjoilijat kyllä tulivat ko asian tietämään, muttei mitään uuttakaan ehdotettu, pahoittelu ei oikein lapsen kohdalla toiminut.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 03.08.2013
Rating: 0

Erinomaiset pannarit ja paljon valikoimaa. Söimme pikkunälkään pienet pannarit - toinen mustikka-valkosuklaa ja toinen vadelma-valkosuklaa -täytteillä kahvien kera. Todella herkullisia! Palvelu toimi nopeasti ja myyjä selitti selkeästi ja kiireettömästi valikoimasta ja homman toiminnasta. Erinomainen ja aurinkoinen sijainti torin kupeessa varsinkin kesämatkalaisille. Kiva terassi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 31.07.2013
Rating: 0

Makeat pannarit isoja. Jopa niin runsaasti syötävää että pannarin loppupuolella alkaa äklöttämään, oli siiten tilannut makeaa tai suolaista. Muuten kyllä hyvän makuista ja hauskoja makuyhdistelmiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.07.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Aittatori 9, 90100 Oulu - Route
08-377262
http://pannukakkutalo.fi/

Options