Kitchen is open

Ravintola Wanha Laamanni

Rating 3.7 / 5

Reviews (22)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.01.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yksi harvoista talvimaanantai iltaisin aukiolevia paikkoja Porvoossa. Alkuun lohipastramia ja kotijuustoa, mainioita annoksia molemmat. Pääruokana yön yli haudutettua karitsan entrecote ja päivän kala toimivat myös mainiosti. Erinomaiset jälkiruuat viimeistilivät mainion aterian. Palvelu sekä ystävällisyyden että ammattitaidon osalta hienosti ruuan tasolla. Tällaista hinta-laatu suhdetta harvoin tapaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 01.03.2016
Rating: 0

Ei koskaan enää tähän ravintolaan! Pöytää ei voinut varata - puhelimeen ei vastattu, lähes tyhjään ravintolaan ei muka mahtunut sisään - ulkona terassilla 14 astetta, lämmittimet eivät auttaneet yhtään, ruoan tulo kesti yli tunnin ja annokset tulivat pöytään kaikki kylminä! Yhtä kylminä kuin palvelu... Vain lasku - aivan liian iso huonosta kylmästä ruoasta - tuli nopeasti! On ikävä vanhoja omistajia ja vanhaa tunnelmaa ravintolassa. Ei voi enää todellakaan suositella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 13.07.2015
Rating: 0

Kallis paikka ja huono ruoka. En voi suositella

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 18.06.2015
Rating: 0

Sunnuntai-iltapäivä klo 16, ei muita asiakkaita. Alkuruoaksi taimen, mallas ja mäti, muilla kukkakaalikeitto. Todella maistuvia annoksia. Pääruoaksi karitsaa, muilla päivän kalaa. Kala sai vaativalta nautiskelijalta paljon kehuja, samoin karitsa oli todella hyvää. Jälkiruoka, petit fours, suklaata, oli makoisa loppuelämys. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 27.04.2015
Rating: 0

Olemme aterioineet täällä muutaman kerran, emmekä ole joutuneet pettymään. Nyt illastimme hiljaisena talvi-iltana. On totta, että annokset ovat pieniä, mutta onneksi ruoan ohessa tarjotaan leipää, emmekä jääneet nälkäisiksi. Alkuruokana tarjottu kotijuusto&lisukkeet oli taivaallisen hyvää! Tätä olisi kyllä syönyt enemmänkin. Pääruokana söimme paistettua siikaa ja häränrintaa. Annokset olivat viimeisteltyjä ja todella maukkaita makuhermoja kutkuttelevine kastikkeineen ja lisukkeineen. Jälkiruoat samaa laadukasta linjaa. Paikka on miellyttävä, rauhallinen ja tunnelmallinen ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 29.03.2015
Rating: 0

We decided to take the 3 course menu this time around. The "skagen" starter was very nice and not what one would of expected. Fresh, interesting and very different from your normal skagen. The main course of smoked salmon was nice but some what bland. Dessert was clean and quite ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 11.08.2014
Rating: 0

Grillipihvi 29 euroa. Ihanan kallista. Ja sen lisäksi hanavesi kannusta maksoi vielä erikseen! Hidas (mutta ystävällinen) palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Ylitti odotuksemme (vaikkeivät odotukset vähäiset olleetkaan). Hieno miljöö ja erittäin ystävällinen, osaava ja palveleva henkilökunta. Ruokaan oli panostettu, se oli hyvää ja kekseliästä ja sitä oli juuri sopiva määrä. Pienimuotoinen hääjuhlamme oli paikanvalinnan ansiosta erittäin onnistunut, kiitos ravintolalle!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.02.2014
Rating: 0

Maistelumenu oli kerrassaan loistava.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 27.11.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vuorikatu 17, 06100 Porvoo - Route
+35820 7528 355
http://www.wanhalaamanni.com

Options