Opens at 12:00

Skyfall

Rating 4.3 / 5

Restaurant Skyfall is a modern café-restaurant. From our a´la carte menu you will find our fresh Tapas plates, filling homemade Burgers and traditional steaks. Our style is youthful, international and fresh.

We have got full A-license.

Our Café selection includes lovely homemade cakes, special coffees and savory snacks.

Skyfall is open for group bookings at any time. There are also 3 meeting rooms available with modern equipment. In our restaurant areas you can have any kind of party also as a private occasion.


Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka oli maukasta ja palvelu ystävällistä. Ruuan taso yllätti positiivisesti - paikka ei ollutkaan mikä tahansa uimahallin kahvio, vaan ihan kunnon ravintola. Erikoisruokavalion huomiointi oli parasta, mitä olen koskaan kokenut missään ravintolassa. Sain erikseen gluteenittoman focaccia -leivän lounaalla ja herkullisen maidottoman ja gluteenittoman jälkkärin. Vitriinissä olevat kakut näyttivät myös herkullisilta ja erikoisteet olivat kiva kokemus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 25.01.2015
Rating: 0

Maalaishampurilainen tällä kertaa. Mehevä, sämpylä hyvää ja salaatit, majoneesi ja muheva pihvi välissä. Lähti nälkä ja oli hyvää. Aiemmin olen noutopöydästä syönyt tilauksesta ja salaattiannoksen. Taso on säilynyt ja ruoka on aina ollut laadukasta. Toivoisin ihmisten löytävän paikan laajemmin. Jos suklaakakkua olisi ollut vitriinissä tällä kertaa, olisin vielä sen yrittänyt nauttia

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 14.08.2014
Rating: 0

Päällepäin tavanomaisen näköinen lounasravintola, mutta kaikki menulta tilatut annokset olivat todella laadukkaita ja hyvän makuisia. Entrecote oli medium plus juuri kuten toivoin ja jälkiruokakin oli esillepanoineen kyllä aivan viimeisen päälle, mutta näkyi se hinnassakin. Ei malttaisi uskoa näin hienoa suoritusta tällaiselta sporttibaarilta. Toivoisinkin, että ruokailuympäristöstä saataisiin vähemmän avoin ja tunnelmallisempi. Menuun voisi myös sisällyttää ainakin yhden kana-annoksen lisää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 31€ Added: 05.07.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kotitie 10, 49270 Pyhtää - Route
+358447586782
https://fi.siriussport.fi/restaurant-skyfall

Options