Closed now

Kahvila-Konditoria Tiina-Elina

Rating 3.2 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Taitaa jäädä minullakin viimeiseksi kerraksi asiointi tuossa kahvilassa! Työntekijänä oli vaaleahiuksinen todella nuori nainen joka sopisi muualle, kuin asiakaspalvelu työhön! Todella nyrpeää asiakaspalvelua!!! Kannattaisi miettiä tosissaan alan vaihtoa, vaikka yrittäjyys onkin tuossa iässä mahtava homma...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.01.2014
Rating: 0

Ruoka on ollut viime aikoina kiitettävää ja joskus kun on käyty kahvilla niin pullat on ollut ihania, mutta nyt en jaksa enää katella sen vanhemman rouvan hymytöntä ilmettä ja aina niin kehnoa asiakaspalvelua.
Miksi se on aina niin pahalla tuulella ja nyrpeä?
Onneksi se toinen kahvila avattiin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 12.08.2013
Rating: 0

Vieraillaan kotipaikkakunnalla pari-kolme kertaa vuodessa ja yleensä joka kerta on kahvilassa vähintään kerran vierailtu. Tänään 25.7. Käytiinkin sitten kahvilassanne varmasti viimeistä kertaa, sen verran "jäätävä" oli palvelun taso. Tällä parikymppiseltä työntekijätyttösellä oli ilmeisen huono päivä, mutta me asiakkaina olemme siihen syyttömiä, eikä mielentilan pitäisi näkyä suoranaisena v..ttuiluna maksavalle asiakkaalle. Saimme todella töykeää palvelua. Kahvi oli hyvää ja lapsi sai jäätelönsä, mutta huono maku jäi kun vielä lähtiessäkin tyttö soitti suutaan astioiden poisviemisestä ennen kuin ehdimme sitä edes itse tehdä. Kahvilassa oli lisäksemme toinen perhe asiakkaana. Joku on tainnut saada aiemminkin tällaista palvelua kun ei tungosta ollut. Onneksi sitten viime Raahe-visiitin on kävelykadulle tullut toinen kahvila, johon jatkossa voimme mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2013
Rating: 0

Mukava miljöö, ystävällinen palvelu ja tosi herkullinen lounas! Voileipäkakut = nam! Aamiaista en ole vielä kokeillut...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.04.2013
Rating: 0

keittoruokalounas on ok, kasviskeitto hyvää.
Valitettavasti välttämätön lounasseura, eli lehti tuotava itse. Päivä- tai iltalehtia, saati aikakauslehtiä ei ole tarjolla, mikä iiiisomiinus kahvilalle.
Yrittäjähän saa lehtien tilaushinnat vähentää verotuksessa, joten hinnasta ei ole kyse, vaan asiakkaiden huonosta palvelusta.
nimin. kaupan kautta syömään

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 04.04.2013
Rating: -1

namnam!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.03.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sovionkatu 12-14, 92100 Raahe - Route
08 220 082
http://www.tiina-elina.com/

Options