Closed now

Bacaro Doppio, Mylly

bar & cafe
Rating 2.1 / 5

Rico is a versatile restaurant at the Mall Mylly's second floor that offers great meals for small or larger apetites - alone, with company or with children. The dishes are fresh and colourful and all made to order. Rico’s favourites includes pizzas, pastas,steaks and delicious chicken dishes, just to name a few. New to Rico’s are the tasty combo-dishes to share. Whilst out shopping stop in at Rico's bar for a glass of wine or a beer. Also, ice-cream and speciality coffees are available.


Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mahtavat Ricos burgerit. Kyllä nälkä lähti.Hinta erittäin sopiva,tarjoilija erittäin ystävällinen.Terveisiä pääkaupunki seudulta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.04.2015
Rating: 0

Järkyttävää ruokaa, kyllä huomaa mikä yhtiö pilannut Turun ravintolamaailman. Mitäköhän näissä paikoissa kokit itse valmistavat vai tuleeko kaikki valmiina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.04.2015
Rating: 0

En tykännyt.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.09.2014
Rating: 0

Wieninleikkeessä oli hirveä kasa perunamuusia ja leike. Päällä YKSI herneenverso ja t-lusikallinen kapriksia. Ei mitään vihanneksia eikä vihreää salaattia yms. hirveän yksipuolinen annos hintaan 20,50€

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.08.2014
Rating: 0

Olen useamman kerran käynyt kyseisessä ravintolassa ja aina on jäänyt positiivinen vaikuitelma, mitä nyt turhan ylihinnoiteltu paikka sekä välillä jotkut tarjoililjat ovat nyrpeitä. Tämän vuoden puolella olen käynyt kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla olen saanut todella pahat vatsan väänteet! Ensimmäisellä kerralla tilasin lehtipihvin ja kotiin päästyäni sainkin halailla vessan pyttyä seuraavan vuorokauden. Toisella kerralla tilasin maalaissalaatin ja taas sama juttu! En ymmärrä missä voi vika olla, molemmilla kerroilla ei ole ollut ruuhkaa mutta annokset olivat selvästi päässeet kylmettymään. Valitettavasti minä en enää pysty kyseiseen ravintolaan menemään!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 08.07.2014
Rating: 0

Ystävällistä palvelua. Ruoka oli keskinkertaista, ehkä vähän kuivaa. Paikka oli siisti. Ruuan tulo kesti vähän turhan kauan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 14.04.2014
Rating: 0

Hyvä palvelu, vaikka tarjoilijoita tuntui olevan liian vähän. Ruoka oli hyvää ja suht edullista. Suosittelen mutta ehkä kuitenkin kannattaa mennä viikolla syömään, lauantaina oli vähän turhan täyttä. Ihan jees paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 12.04.2014
Rating: 0

Ruokailimme maanantaina päivällä täällä. Härkä ylihinnoiteltua, huoltsikkatyylistä ruokaa kalliimmalla kuin abc:llä. Ihan syötävää, mutta parin kilsan päästä ABC:ltä olisi tosiaan saanut samanlaatuista ruokaa halvemmalla. Palvelu hyvinkin välttävää, tarjoilijat tuntuivat olevan ihan jossain omissa maailmoissaan, hymyn hymyäkään ei irronnut misssään vaiheessa. Kiire ei kyllä asiakasmäärästä päätellen ollut. Jos hintalisä ruokaan tulee palvelusta, pitäisi sitä saadakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 24.01.2014
Rating: 0

Palvelu oli ylimielistä ja surkeaa, ainut plussa joka nostaa arvosanan surkeasta välttävään on palvelun nopeus. Muuten jäi mielikuva että tultiin asiakkaina häiritsemään työntekijöitä.

Ruoka oli ihan ok, tosin kotona tekee ihan samanlaista. Eli kunhan muistaa että maksaa paikassa siitä että joku vain tekee ruuan puolestasi, eikä hienosta elämyksestä, on ruoka ihan hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 23.12.2013
Rating: 0

Ei enää ikinä. ..

Mistäköhän sitä alottaisi. Vaikeudet alkoivat jo pöytää etsiessä. Noin puolet oli varattuja pöytiä ja toinen puolisko puolestaan pullollaan likaisia astioita ja muutenkin vain likaisia pöytiä. Päädyin istumaan pöytään, josta siirsin itse tarjottimen pois ja pyyhkisin vanhat leivänmurut ja vedet pöydältä. Henkilökunnalta ei apua asiaan tullut. Tilaukset otettiin nopeasti sisään ja sitten alkoikin piiiiiiiitkä odotus. 10min odotuksen jälkeen kuulimme tarjoilijan sanovan uudelle asiakkaalle että on noin puolen tunnin jono ja lähinnä yritti saada asiakasta lähtemään (varmaan jotta ruuhka helpottaisi...). Kukaan ei meille kuitenkaan kertonut tilannetta kun tulimme vaan odotimme kärsivällisesti. Kaksi pöytää jotka tulivat meidän jälkeen saivat ruokansa kuitenkin meitä ennen. Yksi pöytä, joka oli jo tilannut ruokansa kun me tulimme, saivat omat ruokansa pöytään vasta kun me olimme jo ehtineet syömään! Käsittämätöntä. Lisäksi ruokia tehtiin tiski täyteen valmiiksi ennen kuin tarjoilijat niitä alkoivat viemään pöytiin. Tässä sitten kävi niin että oma ruokani odotti tiskillä yli viisi minuuttia ja oli jo ehtinyt jäähtyä ennen kuin sain sen eteeni. Nälkä oli kuitenkin jo kasvanut niin suureksi etten siitä maininnut. Ruuan maussa ei muuten mitään vikaa ollut, perus keskitasoa. Yksi huomautus vielä henkilökunnan asiakaspalvelutaidoista. Viereiseen pöytään tarjoilija toi lasin maitoa, paukautti sen pöytään niin kovin että maito lensi ympäri pöytää ja tarjoilija poistui paikalta sanomatta sanaakaan! Asiakas itse sen maidon sitten pöydältä pyyhki... Että näin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 12.08.2013
Rating: 0

Community

Images


Location

Kauppakeskus Mylly, Myllynkatu 2062-3, 21280 Raisio - Route
010 764 5420
https://www.raflaamo.fi/fi/raisio/bacaro-doppio-mylly