Latest reviews: Helsinki

63 reviews

Aivan riittävän kattava lounasbuffet, jossa tarjoillaan kiinalaisthaimaalaistyyppistä bulkkiruokaa. Maku, laatu ja määrä vastaavat vastaavantyyppisiä paikkoja.

Miinuspuoli on tilan ahtaus. Tiiviissä tunnelmassa keittiön lämpö saattaa kesähelteillä herättää berserkkiraivon lungin itämaalaisenkin alitajunnassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.05.2019
Rating: 0
63 reviews

Suorastaan törkeänhintainen lounas. Menulistasta ei ymmärtänyt juuri sanaakaan ja vaihtoehdot ymmärtämisen jälkeen olivat toinen toistaan poissulkevia vaihtoehtoja vaikka ei nirso olisikaan. Vaihtoehtojakaan ei ollut kuin noin kolme.

Sijainti on hyvä, tunnelma ja palvelu ihan hyvää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 23.05.2019
Rating: 0
38 reviews

Muutaman kerran olen täällä aterioinut. Palvelu on ok, ei mitään erityistä kehumisen aihetta. Annokset on pienehköjä, mutta pääsääntöisesti niissä on ollut varsin hyvin yritystä.

Kimchi burger oli todella hyvä. Muita ainnoksia en nimeltä muista sillä ne ovat olleet suhteellisen mitäänsanomattomia. Yhdellä kerralla meni vatsa sekaisin. Annokseen käytetyn pihvin jauheliha oli sisältä aivan raakaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 23.05.2019
Rating: 0
63 reviews

Erittäin tuhti jöötti, jonka saa kohtuu nopeasti nenän eteen. Annos on maistuva ja täyttävä. (burrito käärittynä folion). Mesta taittuu enemmän pikaruokalapuolelle, kuin varsinaiseksi lounaspaikaksi. Voittaa pikaruokaketjut, kuten häse, mäkki tai subway.

Miinuspuoli oli myyjän erittäin kehno suomenkielen taito. Loppuviimein kumpikaan tuskin oli varma siitä, mitä tilattiin ja mitä saatiin, mutta jos ei ole nirso tai allerginen, niin kielimuuri ei haittaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 23.05.2019
Rating: 0
63 reviews

Lounas on Kallio, Vallila, Alppiharju seudun laadukkain ja monipuolisin.

Tilan ilmanvaihto ei aina vaikuta optimaaliselta, joskus ovella vastaan kävelee pirteä toiletin tuoksu. Muuten suositeltavin lounasmesta alueella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 23.05.2019
Rating: 0
13 reviews

Kallis ja pienet annokset. Makeat hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 22.05.2019
Rating: 0
69 reviews

Yes yes yes jätti hieman ristiriitaiset tunnelmat. Ravintola on omaan makuuni todella tyylikäs ja sisustukseltaa omaperäinen sekä viehättävä. Tarpeeksi hipsteriyttä, mutta selkeät linjat sekä värit. Avokeittiö on hauska lisä, kunhan kokit muistavat jättää ronskimmat vitsit takahuoneeseen. Ovella meidät otettiin vastaan erittäin ystävällisesti ja ohjattiin pöytään. Pöydät ovat tosiaan todella lähekkäin, joten yksityisyyttä ei tässä ravintolassa saa.

Tilasimme parit alkuruoat, tandooriuunissa paistettua leipää sekä parit pääruoat. Yes yes yesin annokset on tarkoitettu jaettavaksi, joten annoksia kannattaa tilata reilummin, jos on oikeasti nälkä. Annokset eivät ole pieniä, mutta eivät missään nimessä tavallisen pääruoan kokoisiakaan. Lisäksi kaikkia ravintolan erityyppisia makuja on kiva napostella yhdessä ja miettiä, mikä paletti omaan suuhun sopii.

Kaikkia ruokia yhdisti kekseliäisyys ja monipuolisuus, sekä hieman erilaisemmat raaka-aineet. Kaikki olivat erittäin laadukkaasti valmistettuja, joten näistä täytyy vain löytää ne maut, joista itse pitää. Pari hutia tuli meillekin, mutta esimerkiksi halloumiranskalaiset ja tandooriuunissa paistettu leipä olivat tajunnanräjäyttävän hyviä. Niitä olisi voinut tilata vaikka toiset annokset saman tien.

Illasta Yes yes yesissä tulee melko hintava, jos haluaa syödä nälkäänsä, sillä annoksia joutuu tilaamaan kahdelle henkilölle n. 6-8. Tämä poislukien ravintola on kaikin puolin oikein viehättävä, ja listakin uudistuu aika ajoin, joten kyllästymään ei pääse. Kokonaisuutena jäin hieman miettimään, olivatko kaikki ruoat hintansa arvoisia, mutta jos laskun loppusummalla ei ole niin väliä, Yes yes yes on käymisen arvoinen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2019
Rating: 0
69 reviews

Niska aiheutti järkyttävän pettymyksen suurten mainospuheiden jälkeen. Niska kuvailee itseään termein, joita en voisi hyvänäkään päivänä käyttää kuvaamaan ravintolan tarjontaa. Ravintola on saapuessamme neljän aikaan tyhjä, mikä on odotettavaa. Sisustus on edellisen munakasravintolan jäljiltä käytännössä sama, edelleen hyvin karu ja yksinkertainen. Tarjoilijasta ei välity kuvaa, että hän aidosti haluaisi palvella meitä, mutta toisaalta saamme tilattua hyvin nopeasti, sillä mitään small talkia tai juomaehdotuksia ei tule.

Valitsin Magdan eli perinteisen margherita-tyyppisen pizzan. Pizza näyttääkin jo tavalliselta pakastepizzalta ja maistaessani huomaan sen myös muistuttavan sitä hyvin paljon. Pohja ei todellakaan ole mikään rapea, ja ahvenanmaalaisen meijerin juusto on todella tympeän makuista. Pizzassa ei ole mitään omaleimaista enkä todellakaan voi väittää, että se on yhtään parempi kuin kaupan Ristorante pakastealtaasta. Valitettavasti tämä kokemus jäi viimeiseksi tässä ravintolassa, enkä voi suositella Niskaa kokeilemisen arvoiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2019
Rating: 0
69 reviews

No pizza jatkaa pizzerioiden alanvaltausta ja tarjoilee oikein mukiinmenevää ja simppeliä ruokaa. Citycenter on panostanut ravintoloihinsa urakalla, sillä lähes jokaisesta kauppakeskuksen raflasta saa oikeasti hyvää (ja myös vähän perusburgerihötöstä eroavaa) ruokaa. No pizzan lista on ytimekäs ja sisältää 2-3 kasvisruokavaihtoehtoa. Valitsen näistä perinteisen mozzarella madnessin, jossa on mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja. Pizza on kooltaan oikein rittävä viemään nälän nälkäisemmältäkin syöjältä ja maut ovat siinä erittäin kohdallaan. Hinnassa näkyy ehkä keskeinen kauppakeskussijainti, mutta mielestäni hinta ei ole riistoa, sillä laatu on hyvää. Palvelu ei säväytä, mutta en sitä juuri tällaisessa paikassa odotakaan. Ravintola on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, jos vierailee kauppakeskuksessa tai pizzanälkä yllättää rautatieaseman läheisyydessä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.05.2019
Rating: 0
1 review

Vanhempi nainen tiuskii asiakkaille, henkilökunnalle ja epäselväksi jää koska tilataan ja koska maksetaan. Olisiko helpompi ottaa tilaus ja maksu samaan aikaan jo tilauksen yhteydessä jolloin asiakkaan ei tarvitse jäädä tuhlaamaan omaa aikaa kun vihainen nainen ei ehdi rahastaa? Sääliksi käy henkilökuntaa joka kaikkensa yrittää ja äyskintää saa palkaksi

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 13€ Added: 20.05.2019
Rating: 0