Latest reviews: Helsinki

31 reviews

Melkein kaikki stadin thaikut on käyty ja nyt kotinurkille tuli tällainen paikka.

Rafla on pieni ja viihtyisä, ruoka oli parhaiden thaikkujen tasoa. Mestan tarjoilu oli täydellistä. A-oikedet.

Kantapaikka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 15.11.2018
Rating: 0
31 reviews

Tulimme ravintolaan odottaen hyvää ruokaa, olimme ainoat asiakkaat. Ravintolatila muistutti lähinnä päiväkotia, seinilla perhosia ja pikkuluntuja, henkilöstön toimintaa kuvaa lähinnä kaoottisuus. Odottelimme ruokaa noin 20 minuuttia. Sinä aikana kolme asiakasta jotka tulivat jälkeemme saivat takewaynsä. Poistuimme.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2018
Rating: 0
1 review

Uskomattoman tylyä palvelua. Tuli sellainen fiilis, että työntekijä vihasi jokaikistä hetkeä jonka vietimme ravintolassa. Ruoka ylihintaista ja hanavedestä veloitettiin 1,50€ per lasi. En suosittele kellekään missään tilanteessa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2018
Rating: 0
26 reviews
     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 13.11.2018
Rating: 0
26 reviews
     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 13.11.2018
Rating: 0
26 reviews
     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.11.2018
Rating: 0
5 reviews

Ravintolan ulko-ovi oli auki klo 10:55 ja ulkona seisoi henkilökunnan edustaja tupakalla. Marssin avoimesta ovesta sisään ja tiskillä minulle ilmoitettiin että paikka avautuu klo 11:00 joten tilausta ei voi vielä tehdä. Meni ulos ja keskustelin edelleen tupakalla olevan henkilökunnan edustajan kanssa ja kysyin miksei aukioloaikoja ole ikkunassa tai ovessa näkyvissä, minua kehoitettiin katsomaan aukioloajat netistä - ei jatkoon. P.S Talviaikaan kun joutuu syömään sisällä niin vaatteisiin tarttuu tuo savun haju

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 12.11.2018
Rating: 0
1 review

I ordered non-alcoholic cocktail but got alcoholic version. I could not recognize it right away because it contained other strong tastes and smells. Then I realized that the cocktail is alcoholic, I told this to a waiter. She changed the cocktail but no apologies followed. Even though I am pregnant and it is very visible.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 100€ Added: 11.11.2018
Rating: 0
1 review

Very good raw materials, nice seasoning, real stone oven. You will get gourmet level pizza in this restaurant. I had pizza Diabola. Very nice indeed. I will certainly come again to try their lunch and ala carte as well.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.11.2018
Rating: 0
1 review

Kesän jälkeen ollaan syöty muutama kerta sekä kiinalaista että leikkeitä. Ihan maukasta, muusi hyvää!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.11.2018
Rating: 0