Unknown

Ravintola HIMALI-NEPAL

Rating 2.8 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kasvikset oli varmaan sulatettu pakastepussista. .Darshaniin verratuna ihan huoltsikkatasoa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1590€ Added: 18.10.2013
Rating: 0

Nepalilaiseen ruokaan vastikään ihastuneena oli hienoinen pettymys kun tämä ruoka oli ihan eritasoista kuin aiemmin kokeilemani. Vertailukohteisiin nähden ruoka-aineet tuntuivat olevan sitä kaupan halpisvalikoimaa ja vähän sinnepäin, raitakastikkeesta lähtien.

Buffet-valikoima oli ok mutta mikään ei iskenyt ihan täysillä. Mahansa sai kuitenkin täyteen ja palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.03.2012
Rating: 0

Erinomainen lounas buffet. Kiitos paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.11.2011
Rating: 0

Alkupaloiksi maukkaita kasvissamosoita. Pääruoka (tandoori ja lammasruokia) ei kuitenkaan säväyttänyt. Palvelu oli ystävällistä mutta todella hidasta. Pääruokaa odoteltiin lähes tunti vaikka ravintolassa oli sunnuntai-iltapäivällä vain kolme seuruetta. Sitten kun ruoka saapui, sitä saapui pöytään tipotellen siten että ensimmäisenä pöytään tuotu liha oli kylmää riisin saavuttua. Tandoorikana oli OK, lammas mautonta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 02.10.2011
Rating: 0

Tosi hyvää ruoka ja ystävälinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.07.2011
Rating: 1

Samosat eivät olleet ihmeellisiä, mutta pääruokana ollut lammas kastikkeineen oli mainio. Jälkiruokana gulab jamun nosti aterian keskivertoa paremmaksi. Sunnuntaina illalla asiakkaita ei juurikaan ollut, mutta palvelu oli verkkaista joskin ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 18.07.2011
Rating: 0

Hienoa todellakin että Riihimäen ravintolavalikoima laajenee! Ravintolamiljöö oli oikein kotoisa, lähes välimerelline (!?) ja ruoka ihan hyvää. Itselleni intialainen/nepalilainen makumaailma niin iske, mutta annoksena ollut kotijuusto-tandoor (?) kastike oli oikein hyvää.

Plussaa runsaasta noutoannoksesta - riisin ja kastikkeen lisäksi siihen sisältyi naan-leipä, kumina-ohutleipä (?) sekä aivan ihana raitakastike.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 05.07.2011
Rating: 0

Tuli käytyä jo vanhassa osoitteessa syömässä usein ja onneksi ravintola avasi uudestaan, sillä parempaa lounaspaikkaa/ravintolaa ei Riihimäestä mielestäni löydä. Yksinkertaisesti hyvää ruokaa! Omasta mielestäni muut etniset ravintolat Riihimäessä eivät pärjää tälle. Esimerkiksi uudessa Darshan nimisessä paikassa tuli käytyä pari kertaa ja todettua, että taso ei lähelläkään samaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 19.06.2011
Rating: 0

Hyvä että Riihimäelle on tullut kilpailua myös etnisten ravintoloiden kohdalla. Harmi vaan Himali-Nepalin puolesta, sillä sen entisessä osoitteessa toimiva Darshan on huomattavasti laadukkaampi ja päihittää annoksillaan Himali-Nepalin mennen tullen. Kävimme Himali-Nepalissa ilta-aikaan ja ruoka oli mielestämme aika mautonta. Tokihan sillä nälkä lähti muttei se mikään makuelämys ollut. Ensi kerralla taidamme suosiolla suunnata naapuri-intialaiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.06.2011
Rating: 0

Himali-Nepal on avattu 4. 6.2011 uudessa osoitteessa Keskuskadulla. Erillistä lounaslistaa ei ainakaan ensimmäisenä päivänä ole sillä tässäkin ravintolassa on siirrytty tarjoilemaan buffalounaaseen. Ainakin lounasaikaan ruokaillessa buffa toimii vaikka annoksen tulisuuteen ei pysty enää itse vaikuttamaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.06.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

KESKUSKATU 6, 11100 Riihimäki - Route
045-1278975
http://www.himalinepal.syhi.fi/

Options