Kitchen is open

Perlina di Castello

Rating 2.6 / 5

Reviews (33)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Suurin odotuksin puu-uunin pitsaa syömään, mutta odotettuamme palvelua pitkän tovin, saimme kuulla, että pitsapohjat olivat loppuneet. Siis pitseriassa pitsapohjat loppu? Olivatko myös jauhot loppu? Uskottavuuden rippeet S-ravintoloihin karisivat, valitettavasti. Ruuan laadulle annettu arvosana perustuu siis toisissa pöydissä nähtyihin pitsoihin, näyttivät hyviltä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.08.2015
Rating: 1

Söimme ystäväni kanssa pizzaa kolmen maissa. Pizza oli erinomainen. Tunnelma oli hyvä ja jäätelö jälkiruokana oli erinomaista. Jäi oikein hyvä ensikokemus mieleen. Paikka oli täynnä väkeä, saimme pöydän terassilta. Palvelu oli ystävällistä, vaikka kiireistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.08.2015
Rating: 0

Tyypillinen Sok ravintola. Rahalla sisustettu, surkea ammattitaidoton palvelu ja ruoka kaupan valmisruoan tasoa. Hinta ei todellakaan vastaa laatua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 22.07.2015
Rating: 1

Hassua kun aikuiset ihmiset eivät jaksa odottaa vuoroaan ja luulevat olevansa ainoita asiakkaita ravintolassa. Kukaan kun ei pysty olemaan monessa paikassa samaan aikaan.
Itse olen saanut hyvää palvelua eikä kiireiseen aikaan voi odottaakaan että Minä olen se tärkein ja ainoa jota on palveltava heti.
Mainioita pizzoja,muita ruokia en ole maistanut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 21.07.2015
Rating: 0

Liha oli hyvä, muu mautonta. Viinin kanssa kuuluu vesi, ilman eri maksua, täällä 1€

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 10.04.2015
Rating: 0

Syömässä yksin työmatkalla. Tarjoilija viiletti ohi moikaten saapuessani. Etsin itse pöydän ja odotin 10 min. Sinä aikana saapui pariskunta, jotka myös pyörivät hetken ja etsivät sitten vapaan pöydän. Odottivat 5 min ja lähtivät pois. Heidän mennessään ovella tarjoilija huikkasi iloisesti: "Kiitos, hei!" Kiittiköhän, ettei tarvinnut vaivautua palvelemaan. Lopulta minulta tultiin kyselemään ihan ystävällisesti mitä haluaisin syödä. Otin vain alkukeiton ja jälkkärin, jotka sain siedettävässä ajassa. Mutta alkukikemus oli niin masentava, etten toista kertaa sinne mene, vaikka työmatkalla joudun usein ko. Hotellissa yöpymään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.01.2015
Rating: 0

Uuden listan houkuttelemana syömään, meitä oli 4 hengen seurue. odotukset paikkaan suuremmat kuin mitä sieltä saa.tarjoilijalta puutuu perustaidot kuinka asiakkaita kohdellaan ja puhutellaan.kala oli rapsakaksi paistettu, hyvää, mutta kastike todennäköisesti valmiskastike.Pihvi ihan ok, tosin lisäkkeet melko mitään sanomattomat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 07.01.2015
Rating: 0

Olin lauantaina alkuillasta mieheni kanssa syömässä. Aluksi jouduimme hieman odottelemaan ruokalistoja pöydässä, mutta nuori ja iloinen naistarjoilija paikkasi tilanteen nopeasti, eikä odottelusta lopulta jäänyt huono fiilis. Söin päivän liha-annoksen (naudan sisäfileetä) ja jälkiruuaksi kaksi palloa jäätelöä. Mieheni tilasi pizzaa, jälkkäriksi jäätelöä hänkin. Oma annokseni oli varsin maukas: lihan kypsyysaste oli juuri kohdallaan ja kastike oli herkullista. Miehen pizza vaikutti aluksi hieman kalliihkolta, mutta pöytään tultuaan se oli yllättävän iso - selittänee hintaa laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi. Jäätelö oli jotain muuta kuin pelkkää perustavaraa, suklaajäätelö tuhtia ja limoncello ihanan raikasta ja sitruunaista! Kaikkiaan palvelu pelasi varsin mainiosti, tunnelma oli rauhallinen ja käynnistä jäi hyvä mieli. Menemme varmasti uudelleenkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 05.01.2015
Rating: 0

palvelu oli todella surkeaa,nuori naistarjoilija käyttäytyi erittäin törkeästi ja ylimielisesti: ei meinannut suostua siirtämään tuoleja niin että 7-henkinen mahtuu samaan pöytään, söi ravintolasalissa ylimääräisen jälkiruuan, jne. ruoka oli välttävää, ei huonoa, mutta ei myöskään hintansa väärti, vljua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 04.12.2014
Rating: 0

kävimme vkonloppuna isommalla seurueella ruokailemassa. miljöö oli viihtyisä, ehkä hieman liian avara. palvelu oli ok. mutta ruoka ei juuri hurraata ollut. lohet olivat liian öljyisiä, kalat suorastaan uivat nesteessä, liha pyydettiin mediumina, mutta kypsyys oli alle m-. yksi lohista oli palanut. ruokalista muutenkin vähintäänkin outo. ehkä majakkaan seuraavan kerran.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 10.11.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppatori 4-6, 57130 Savonlinna - Route
(015) 202 03
http://kattaasavon.fi/ravintolat/perlina-di-castello/

Options