Opens at 10:30

Ravintola Savon Hovi

Rating 2.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (25)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Käytiin tiistaina lounasta syömässä. Hernekeitto oli liian vetistä, keitetyt perunat kylmiä ja kumimaisia. Letut valmista tukkutavaraa,nekin oli kylmiä ja hillo oli loppunut eikä sitä tuotu lisää. Pöydät likaisia ja paikka muutenkin kylmä. Kassalla epäystävällisen asiakaspalvelijan puheesta ei saanut oikein mitään selvää. Huomasimme myöhemmin, sama asiakaspalvelija oli ravintolan edustalla tupakalla. Ei kovin houkuttelevaa. Meinattiin, että oltaisiin viikonloppulounasta käyty testaamassa, mutta ravintolan facebook-sivuilla siitäkään ei ole kovin positiivista kerrottavaa. Eipähän tarvitse tuhlata 9,50euroa enää samaan paikkaan. En suosittele!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.12.2016 View previous reviews (2)
Rating: -3

Erittäin positiivinen löytö. Eatin arvioiden perusteella tultiin ja ei tarvinnut pettyä. Palvelu oli välitöntä, mutkatonta ja erityisesti lapset huomioivaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Tatziki oli aivan taivaallista, juuri sopivaa koostumukseltaan. Muiden kehuma possulankku oli näyttävä, mutta ei ehkä kuitenkaan niin erityinen. Sen sijaan jäämeren lohi oli erittäin hyvää. Jälkiruuissa creme bruleeta ja suklaa fondanttia uskaltaa varauksetta suositella. Tulemme toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.03.2016
Rating: 0

Nyt löytyi kaupungista oikea helmi. Paikka on todella siisti,ruoka alkupaloista jälkiruokaan suussa sulavaa ja mauskasta ja palvelu todella ystävällistä,iloista ja ammattitaitoista.Hinta ja laatu kohdillaan.Tänne palaamme ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 02.08.2015
Rating: 0

Ruoka oli todella hyvää! Harvoin saa näin hyvää ruokaa ravontolassa ja annokset oli todellakin riittävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 29.07.2015
Rating: 0

Ennen tuli aina Savonlinnassa käytyä syömässä Majakassa. Siellä kuitenkin ruoan taso on laskenut todella paljon ja niinpä piti kokeilla jotain toista ravintolaa. Savon hovi oli saanut netissä hyviä arvosteluja ja näinpä piti käydä testaamassa onko se niin hyvä, kuin ihmiset väittää. Söin possulankun, joka oli maultaan hyvä. Annoksen esillepano eli erinomainen. Lisäksi otin jälkkäriksi baklavan, siinä sekottuivat hyvin kirpeät ja makeat maut, ja senkin esillepano oli erinomainen. Palvelu oli ravintolassa todella ystävällistä, ja ravintolan tunnelma ei ollut liian jäykkä. Hintatasoltaan ravintola oli kohtuullinen, possulankku maksoi rapiat 16€, joka oli annoksesta ihan sopiva hinta. Kaikenkaikkiaan voin ehdottomasti suositella ravintolaa ja sanoa varauksetta, että se on ehdottomasti yksi Savonlinnan parhaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Vierailuni Savonlinnassa, päättyi todella hyvin, käytyäni syömässä tässä ravintolassa. Ruoka todella hyvää, palvelu loistavaa,, toivottavasti Savnlinnalaiset ottavat paikan omakseen. Paikkakin todella viihtyisä, ja tasokas.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.03.2015
Rating: 0

Seurueessa syötiin possulankkua, lohilankkua ja kanavartaita. Annokset rakennetaan aika vähistä ainesosista. tryffeliöljyssä paistettuja kasviksia on melkein joka annoksessa (hyviä ovat). Nyt kun malttoi viikonloppuna maistella ruokaa nini kanavartaat olivat kyllä maukkaita. Lankkuannokset ovat näyttäviä, mutta seuralaiset pitivät possunlihaa aika mauttomana. Palvelu on aivan erinomaista, Viinilista on sopivan monipuolinen. Vaikka ruoka ei aivan top 10 plus -tasoa olekaan niin hieno juttu, että tällainen tasokas yksityinen lähiravintola jaksaa pinnistellä. Käymme jatkossakin mielihyvin syömässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 23.02.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Olin tyytyväinen ruokaan ja saamaani palveluun. Täydet sata % ; olen liikuntavammainen ja paikka oli yli odotusten. Siisti ja viihtyisä

     
     
     
Experience: Lunch Added: 21.02.2015
Rating: 0

hyvä palvelu, erinomainen salaattipöytä, maukas pääruoka

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.02.2015
Rating: 0

yllätyin positiivisesti. hienoa palvelua.KIITOS

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.01.2015
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Karjalantie 11, 57200 Savonlinna - Route
015 252 525
http://www.savonhovi.fi

Options