Kitchen is open

Foija

restaurant
Rating 2.9 / 5

Reviews (65)

Toinen ravintola-arvosteluni koskaan, samasta eilisestä ruokailusta kuin toisella sivustolla. Foijassa oli keittiömestarin syysmenyy, kolme ruokalajia 35 €, ja kokemus oli erinomainen. Alkuruoka juustofondue kotimaisista juustoista ja mehevän tummilla leipäkuutioilla, eikä liian täyttävä annos. Erinomaista. Pääruokana hirvirillette (piti yöllä googlata tuo rillette) kanttarellirisoton kera oli todellinen elämys. Jälkiruokana oli tyrnijäädyke, sekin selvästi laadukas vaikken jälkiruokaihmisiä olekaan. Kaikki annokset visuaalisesti huoliteltuja – näki jo pöytäänohjausta odotellessa, miten huolellisesti luukusta viimeisteltiin vietäviä annoksia.

Rouvalla oli maa-artisokkakeitto, Peltolan Blue -broileria ja kolme pientä bruléeta. Hyvä nekin, mutta tuo syysmenyy, jota ei näy nettisivustolla, oli hieno kokemus. Onnittelut keittiömestarille!

Menun viinit myös kohdallaan.

Onneksi en käynyt tällä sivustolla tsekkaamassa mielipiteitä etukäteen... Yleensäkin nettiarvosteluissa korostuu trumpismi eli valittaminen ilman parempaa vaihtoehtoa.

Henkilökunta oli ystävällistä, ja vaikka unohtivat tuoda vesikannun, olimme riittävän aikuisia huomauttamaan siitä hillitysti. Emme ehtineet kuolla janoon siinä välissä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 30.10.2016
Rating: 0

Alkuruoat, sienikeitto ja katkarapuskagen, sekä pihviruoat herkulllísia. Oma kasvisannokseni, PORKKANARÖSTEJÄ JA
SUPPILOVAHVEROKASTIKETTA sekä punajuuria ja savu-palsternakkapyreetä, oli kuitenkin valtava pettymys. Maut eivät sopineet yhteen, punajuuret mauttomia ja pyree suoraan sanoen pahaa. Röstit söin ja sienikastikkeen. Tarjoilijamme oli mukava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.05.2016
Rating: 0

Tilasimme kaverin kanssa eri hamppariannoksia. Palvelu alussa/tultaessa ok mutta taso laski koko ajan. Ei kuunnellut asiakasta.
Hampparit erinomaiset mutta ranskalaiset surkeat!!!! Kävin edellisen kerran useamman vuoden sitten jolloin poistun myös pettyneenä joten taitaa tämä paikka nyt olla niin nähty...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.01.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Foija on tyylikäs ravintola Turun ydinkeskustassa. Ruoka Foijassa on todella herkullista, vaikka hinnat saisivatkin olla hieman matalammat. Palvelu on ollut ok, mutta kerran tarjoilija vaikutti todella vittuuntuneelta ja tylyltä, josta jäi huono kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 04.09.2015
Rating: 0

Kaksi paistettua ahventa paistettujen uusien perunoiden päällä. .. Tuolla hinnalla olisin itse valmistanut parempaa ahvenista ja perunasta! Tarjoilu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 06.08.2015
Rating: 0

Paikkana hieno viiniravintola, mutta ylihinnoiteltu, ainakin salaattien suhteen. Henkilökunta ei aivan osannut toimia, kuten pitäisi ja kyllästyneitä. Kävimme lounaalla ja kuvassa näkyvän salaatin hinta 15€.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 03.07.2015
Rating: 0

Palvelusta välittyi ilottomuus, tympäytyminen ja paikan ankeus. Annos oli kallis ollakseen lounasannos. Ensimmäinen paikka missä maksoimme hanavedestä lounaalla.
Pettymys, tuskin tulemme uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 24.04.2015
Rating: 0

Petyin pahasti. Tarjoilija ei lainkaan työnsä tasalla. Ei osannut vastata kysymyksiin esim, minkälainen kastike on ym...Tuli uudestaan kysymään, saako pihvi olla medium. Vastasin
että nimenomaan haluankin pihvin mediumina. Sain ylikypsää kengänpohjaa.Ruuat ylihinnoiteltuja muihin lounasravintoloihin verrattuna.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 17.03.2015
Rating: 0

Tunnelmallinen miljöö, ystävällinen asiakaspalvelu ja laadukas ruoka. Kanttarellikeitto todella hyvä. Ainoa negatiivinen asia oli odotusaika ruokien suhteen. Odotimme alku- ja pääruokaa miltei puoli tuntia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 01.03.2015
Rating: 0

Erinomaista ja iloista palvelua, vaikka ravintola oli lähes täysi ystävänpäivänä. Pihvin kypsyysaste oli täydellinen. Vadelma-punaviinikastike oli erittäin hyvää. Kiinnitin huomiota myös erikoisiin astioihin, jotka olivat jo elämys itsessään. Ainoa huono puoli oli annoskoko, joka miehelleni oli hiukan nafti. Annoksesta olisi voinut vaikka maksaa pari euroa lisää, jos olisi saanut kunnolla kermaperunoita. Yllätyin kuitenkin todella positiivisesti, koska olin täältä lukenut niin negatiivisia arvioita. Menen varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 15.02.2015
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Aurakatu 10, 20100 Turku - Route
020 7994 002
http://www.foija.fi