Closed now

Ravintola Verkahovi

lunch restaurant
Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounaspaikkana aivan ehdoton ja nopea. Auton sain eteen ,kiekkopaikka mutta aika riittää koska syömään pääsee heti. Nopeaa ja hyvää, raikkaat itse tehdyt salaatit, keitto, lämpimät ruoat , juomat, kahvi ja jälkiruoka taisi olla 9,70€ ja hyvää oli :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Positiivinen kokemus. Kaikki suuhunpantavaksi tarkoitettu hyvän makuista ja tuoreen oloista. Sunnuntai pöytä aika hintava mutta runsas. Hinta/laatusuhde kuitenkin kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 21€ Added: 17.11.2013
Rating: 1

Ihanat salaatit ja kalapöytä oli kerrassaan mainio. Lämpimät ruuat olivat hyviä ja valikoima oli vähintääkin riitävä. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 06.11.2013
Rating: 0

En millään voi uskoa tuota edellistä kommenttia todeksi, sillä olemme Verkahovissa käydessämme päin vastoin ihailleet paikan ystävällistä palvelua ja sitä asennetta millä vanhuksia ja liikuntarajoitteisia palvellaan. Ruoka on hyvää ja erityisesti salaatit vaihtelevia ja raikkaita. Parkkipaikkoja saisi olla enemmän, siinä haastetta taloyhtiölle, tarjoiljan vika se ei toki ole. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.11.2012
Rating: 0

Olimme kolmen hengen seurueena lounaalla. Kantahenkilökunnan käytös oli pöyristyttävää! Mukanamme oli vasta sairaalasta kotiutunut, vakavasti sairas äitini joka kärsii mm. huimauksesta. Kaiken lisäksi hän saapui paikalle rollaattorilla. Kassa kohteli häntä kuin humalaista. Lähtiessämme ilmaisimme asiasta harjoittelijatytölle joka pyyteli anteeksi henkilökunnan puolesta. (Hänen käytöksensä oli moitteetonta.) Asian hämmästyttävyyttä lisää se, että ravintola sijaitsee Verkahovissa jossa asuu pääosin seniori-ikäisiä ihmisiä. Kokemus sai äitini karttelemaan julkisia paikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.11.2012
Rating: 0

Mukava yksityinen ravintola, paljon työssäkäyvää porukkaa lounaalla. Täällä saa rahalle vastinetta , salaatit plussaa, ruoat maistuvia, ja jälkiruoka sekä kahvi vielä samaan hintaan, nam.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.07.2012
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Verkatehtaankatu 4, 20100 Turku - Route
040 730 9893
http://www.ravintolaverkahovi.fi/

Options