Amanda359

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Barbarossa pizzaria & kebab pizza

Miten edullinen voi pizza ollakaan! Vaihdoimme seurani kanssa kalliista pizzeriasta tänne, juuri hinnan takia. Pizzat ovat valtavia ja hyviä, mutta niin isoja että annos kylmeni heti kun yritti jutella. Miinusta tulee enimmäkseen paikan tympeydestä. Pienet pöydät, ruuhkaa ja asiakaspalvelu saisi lisäpotkua hymystä.
Tänne pitää mennä jos tarvii lohturuokaa, mutta ehkä seuraavan kerran otan annokseni mukaan ...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 23.09.2010
Rating: 6

Restaurant: Koto japanese

Söimme seurani kanssa vege-menun. Tuli halvemmaksi, ottaen huomioon että menussa oli kaikki listan kasvisruuat ... Alkupala ja pääruuat olivat hyviä mutta jälkiruoka (vihreästä teestä tehtyä pannacottaa) arvelutti. Palvelu oli mukavaa ja nopeaa, mutta paikka oli pieni ja meluisa; kuulimme muiden pöytien keskustelut liiankin selkeästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 18.01.2011
Rating: 0

Restaurant: Soffa Cafe-Bar-Lounge

Huonoimpia ravintolakokemuksia pitkään aikaan! Tilasimme ystäväni kanssa niukalta keitto-menulta battaattikeiton. Olimme tyrmistyneitä kun eteemme saapui kermainen ja väritön keitto pestolla. Maku ei ollut lähelläkään bataattia ja viimeistään pesto pilasi ruuan. Jouduin viemään lautasen takaisin tiskille ja kysymään että oliko tämä litku tosiaan bataattia? (Toinen vaihtoehto listassa oli kermainen lohikeitto, joka ei sopisi kummallekkaan meistä.)

Kyllä se kuulemma oli. Keiton myös piti olla laktoositon ja gluteeniton, mutta veikkaan että jokin meni pieleen koska ruoka aiheutti melkoista hälinää vatsassa ... Suorastaa hirveä kokemus, kuulin jopa kuinka kokki huusi perään kun uskalsin antaa palautetta tarjoilijan kautta. Tarjoilija intti vastaan ja sanoi maistaneensa MINUN LAUTASELTANI joten keitto oli "ainakin kasvispohjainen" ja toi saman lautasen takaisin. Asiakaspalvelussa olisi siis myös paranneltavaa.

En enää ikinä mene takaisin samaan paikkaan, ei vedä vertoja entiselle Cochonille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 21.09.2010
Rating: -4


Images


Followers