JoiZee

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hard Rock Cafe, Helsinki american

Todella positiivinen yllätys. Hampurilainen oli varmasti paras, jonka olen koskaan syönyt. Medium -kypsät pihvit sulivat suussa. Itse en kaivannut lisää kastiketta, tai mitään muutakaan täytettä hampurilaisen väliin, koska pihvien maku oli niin hyvä. Meluisuus ei haitannut meidän seuruetta. Kuuluu asiaan, varsinkin lauantai-iltana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.04.2013
Rating: -1

Restaurant: Manala restaurant

Oli kertakaikkiaan huono kokemus. Olen kuullut Manalasta paljon hyvää, mutta itse kävin siellä ensimmäistä kertaa vasta nyt lauantaina. Keskellä päivää vastassa olivat ensimmäisenä poket. Takit piti jättää narikkaan hintaan 2,70 euroa. Tämä otti jo hieman päähän. Itse paikka oli todella siisti remontin jäljiltä, ehkä hieman liian asiallinen minun makuuni. Söin Urhon pannun, jossa oli naudan ulkofileepihvi, nakki, paistettu muna, ranskalaiset ja vihersalaattia. Pihvi oli läpikypsä, nakki hieman käristynyt ja ranskalaiset alikypsiä. Vihersalaatissa oli tomaattia ja kurkkua suikaloituna. Paikan legendaarisuuden ja hyvien(kin) arvosteluiden vuoksi olen valmis antamaan Manalalle vielä toisen mahdollisuuden. Toivottavasti pystytte sillä kertaa parempaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 24.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Pirate restaurant

Lounasburgeri. Burgeri oli kuiva ja mauton. Pihvi maistui einespihviltä. Palvelu nihkeää. Salaattipöytä ok. Ei antanut syytä uuteen visiittiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 31.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Voipojat

Muutaman kerran paikassa vierailleena, ei voi edelleenkään muuta kun kehua. Tänään oli lasagnea ja itse tehtyä pestoa. Nam nam. Kävin muuten viikonloppuna hakemassa leipääkin täältä. Kolme euroa isosta, tuoreesta leivästä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Voipojat

Ensimmäinen visiitti tänään. Aivan mahtavaa ruokaa! Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi. Itse leivottua leipää, aitoa voita, hyvää salaattia ja Kanttarellirisotto jonka söin pääruoaksi, oli parasta risottoa mitä olen ikinä ravintolassa syönyt!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.07.2012
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites