Kardemumma

23 reviews

Badges

Blog link

Reviews (21)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chez Dominique michelin-rated

Ravintola edustaa gastronomista taidetta. Yllätysmenut ovat olleet joka kerta upeita. Taidokkaita annoksia ja hyviä makuelämyksiä. Palvelu on hieman ylenpalttista ja miinus siitä, että pöydät ovat ihan kiinni toisissaan. Menulle tulee myös melkoisesti hintaa jos ottaa siihen juomat mukaan. Mutta tästäkin huolimatta upeimpia ruokakokemuksia Suomessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 140€ Added: 02.03.2010
Rating: 4

Restaurant: Kruo Thai thai

Allergikon painajainen. Ruuan pitäisi olla soveltuvaa, mutta kaikilla kerroilla olen bonuksena saanut hirveän reaktion. Ruoka on ollut hyvää, mutta palvelu toivottoman hidasta. Sisustus on tyyliä pubi. Jostain syystä paikka on varsin suosittu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 02.03.2010
Rating: -5

Restaurant: Ravintola Solna

Ihastuttava kortteliravintola, jossa kunninahimoinen keittiö. Ruoka on erittäin hyvää, palvelu vaihtelevaa. Mahtavaa, että munkkiniemessäkin on tämän tason ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 03.03.2010
Rating: 2

Restaurant: Juuri finnish

Mainio paikka! Viihtyisä pieni kortteliravintola, jossa suomalainen ruoka on kerrassaan herkullista. Sapas annokset kauniita ja kekseliäitä. Erinomaisen hyviä makuyhdistelmiä ja hyviä kastikkeita. Palvelu on vähäeleisen ystävällistä. Myös muut listan ruuat ovat erittäin hyviä. Erikoiskiitos hyvästä kotimaisesta juustovalikoimasta jälkiruoka puolella. Tänne kannattaa ehdottomasti tuoda vierailijat kokeilemaan suomalaista ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 07.03.2010
Rating: 4

Restaurant: Ravintola Tokyo55 japanese

Viihtyisä paikka, jossa palvelu on ystävällistä. Sushit ovat hyviä ja tuoreita, etenkin erikoismakit saavat kiitosta. Pääruuan poro on aivan huippua. Jotkut pääruuista ovat olleet hieman rasvaisen makuisia, joten aina ei täälläkään onnistusta. Jälkkäri brulee vihreällä teellä maistuu aina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 07.03.2010
Rating: 5

Restaurant: Benjam's Bistro italian

Tuhtia lounasta. Täällä ei kermassa, suolassa ja öljyssä säästellä. Ihan hyviä pastoja, mutta vaatii jättikannun vettä seurakseen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.03.2010
Rating: 2

Restaurant: Ichiban Sushi Aikatalo japanese

Mutkaton pysähtymispaikka. Suosittu, pieni ja nukkavieru sushipaikka, jossa kuitenkin on lähes aina joku paikka vapaana. Täällä käydään nopealla aterialla nauttimassa perussusheista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 03.03.2010
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Savu finnish, smoked dishes

Tervantuoksuinen ja rento paikka. Hieman turisteille suunnatun oloinen, palvelu myös sen oloista. Asiakkaina paljon suuria ryhmiä. Hyviä savustettuja annoksia ja letuista erikoiskiitos.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 07.03.2010
Rating: 1

Restaurant: Soihtu youth-friendly café

Erittäin hyvä teevalikoima. Teen mukana tulee ajastin, joka kertoo koska kyseisen teen haudutusaika on täynnä. Hyvin edullista ja maistuvaa pikkupurtavaa, tarjolla myös päivän keitto. Rauhallinen ilmapiiri ja hassua henkilökuntaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 07.03.2010
Rating: 1

Restaurant: Korea House korean

Mielenkiintoinen kokemus. Kun Koreaan ei tästä noin vain huitaista on mukava kokea Korea krunikassa. Erilaista aasialaista ruokaa joka tarjoaa keskiverto makuelämyksiä. Palvelu on on ollut ystävällistä ja samalla on saanut opastusta ruuista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 02.03.2010
Rating: 1


Images


Followers