KeithPinkFloyd

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Willihanhi

Positiivinen ylläri. Ruoka oli hienosti aseteltu takeaway-lootassa niin, etteivät soosit sotkeneet perunoita. Ostin Black & White'n ja vaikka naudan sisäfileet olivat pikkaisen enemmän kuin medium, niin ei haitannut. Makoisaa oli. Varmasti uudestaankin tullaan hakemaan ruoat täältä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 15.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Kissanviikset restaurant

Persoonallinen ravintola, josta sai oikein hyvää lohisalaattia. Salaatti oli tavallista parempi, mukana myös muutakin kuin se tavallinen jäävuorisalaatti-kurkku-tomaatti -seos. Palvelu oli ihan normaalia suomalaista ravintolatasoa. Kyllä varmaan tulisi käytyä uudelleenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 19.07.2012
Rating: -1

Restaurant: Cafe Solo

Hyvää kahvia, teetä ja suuhun pantavaa makeaa. Hyvät kahvivalikoimat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2012
Rating: 0

Restaurant: Ken Yau chinese

Onhan tämä legendaarinen tylykinkkilä, mutta se tylyys on kuitenkin erilaista (pidättyvyyttä? ) kuin suomalaisissa paikoissa eikä se ole siten niin häiritsevää. Omistaja ei kuitenkaan veetuile, kuten saattaa suomalaisissa ravintoloissa tapahtua. Välillä hän nukkuu kyllä eikä jaksa palvella, mutta aina sieltä joku apulainen ehtii paikalle. Mutta ruoka on erittäin hyvää. Kertaakaan ei ole vielä tarvinnut pettyä. Eipä ole vielä Helsingissä tullut parempaa kiinalaisravintolaa eteen. Jo yli kymmenen vuotta olen ollut asiakkaana täällä.

Suosikkiannokseni: Paistettuja nuudeleita, nautaa, kanaa, porsaanlihaa, katkarapuja. Chilimaku. Listalla numero 89. Hinta 12,50€

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.06.2012
Rating: 0

Restaurant: Torre

Hieman töykeää ja jäyhää henkilökunnan palvelu. Ruoka oli tosin ihan ok. Seurueemme yksi jäsen ei ruokalistan tutkimisen jälkeen saanut haluamaansa, vaan ilman pahoitteluja totesivat, ettei kyseistä ruokaa ole. Kehtasivat vielä rokottaa häneltä euron jäävedestä, jossa ei edes ollut jäitä. Toiste tuskin tulee mentyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 22.06.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites