Kotikokki

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Nuevo spanish

Nuevon menussa voi olla espanjalaisvaikutteita, mutta se ei ole espanjalainen ravintola. Syömämme pääruuat olivat nätisti aseteltu, mutta annokset olivat maultaan mitäänsanomattomia. Raaka-aineet olivat korkeintaan keskitasoa ja lopputulokset keskinkertaisia. Ruoka on laatuun nähden ylihinnoiteltua. Saimme ruuat erittäin hitaasti ja sama näytti koskevan kaikkia asiakkaita. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 15.01.2011
Rating: 2

Restaurant: Kitch

Välitön tunnelma ja miellyttävä palvelu. Tällaisia paikkoja Helsinki ja Suomen muut kaupungit tarvitsevat. Suosittelen lämpimästi aamiaiselle, lounaalle tai vaikka vain kahville.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.01.2011
Rating: 2

Restaurant: Farang modern asian

Farang maistelumenu oli hyvä valinta pitkäksi lounaaksi. Useiden ruokalajien kokonaisuus jäi hieman hajanaiseksi, mutta joukossa oli myös helmiä. Suosikkini olivat pehmeä taskurapu ja vasikan poski.

Karamellisoitu porsas oli liian suurina paloina kerrallaan syötäväksi ja liha oli hieman liian sitkeää pelkällä lusikalla pilkottavaksi. Vasikan posken poimiminen laakeasta astiasta löylykauhaa muistuttavalla työkalulla ei toiminut.

Annokset olivat sopivan kokoisia ja lounaasta jäi hyvä mieli. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 57€ Added: 10.03.2011
Rating: 3

Restaurant: Olo Ravintola Scandinavian

Kansainvälistä huippua! Nautin Olossa yhden parhaista lounaistani koskaan. Valitsin kaksi ruokalajia ja jälkiruuan. Kaikki annokset olivat maultaan hienostuneita ja asettelultaan upeita. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 54€ Added: 10.03.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites