Laatta

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ruoka-aika

Malmin suunnan monipuolisin lounaspaikka, jossa lounasbuffet on tarjolla poikkeuksellisen pitkään: arkisin JA viikonloppuisin klo 16:30 nurkille. 17 jälkeen pizzabuffet. Lounasvaihtoehtoja on aina tarjolla 3-4 buffetissa ja toinen mokoma lounas ala carte -listalta pizzabuffetin lisäksi. Juomat, kahvit, salaatit, alkukeitto ja kaikki buffetvaihtoehdot sisältyvät hintaan, mikä tekee tästä yhden Pohjois-Helsingin parhaista lounaspaikoista.

Buffetin täysliha-annokset ovat olleet usein sitkeitä. Joko esim. paisti on leikattu väärin päin, niiden ei ole annettu mureutua riittävän pitkään tai ne kärsivät pitkästä lämpöhauteessa säilyttämisestä.

Pitsoissa en ole itse ikinä havainnut alla olevan kritiikin tyyppisiä ongelmia. Tavalliset pizzat ovat ainakin ihan syötäviä, kuutta eri sorttia tarjolla. Lämpölamppujen alta kannattaa valkata vastapaistettuja.

Malmin suunnalta ei sellaista kuppilaa löydy jonne työttömät sosiaalitapaukset eivät eksyisi päiväkaljoilleen. Ruoka-ajassa nämä venkulat on ohjattu fiksusti erilliseen pubiin.

Ravintolan edessä ei ole kuin 5-6 parkkipaikkaa jotka ovat aina täynnä. Seuraavaksi lähimmät kiekkopaikat löytyvät Malmin Korupajan pihasta tai Malmin raitin ja Viljatien kulmasta.

Taisi olla edellisellä arvostelijalla Suomen kallein lounas, peräti 1250€ :) Myös 1450€ wieninleikkeestä on mielestäni hieman yläkanttiin maksettu :) Voimassa olevat hinnat tarkistettuna arkisin 10€, viikonloppuisin 12,50€.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

Täältä ei rekkakuskin tarvitse poistua nälkäisenä ja nupin saa parkkiin oven eteen kiekolla ilmaiseksi. Ituhipit älkööt vaivautuko! Tarjolla on läskiä, suolaa, kokkareista ruskeata kastiketta, muussia sattumilla ja punaista LIHAA. Asiaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 21.11.2013
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites