Laivuri14

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Restaurant: Fabrik Helsinki

Otimme aperitiiviksi oluet ( 0,3dl ) melkein 10,- / kpl ? Parsarisotto, hieman raakaa, puuromaista ja mautonta. Yritetty piilottaa parmezanojuuston ja yrttien alle :( 12,5 e / annos . Viini kaksi lasia ( 16cl ) valkoviiniä 10,- / lasi . Hyvää perusviiiniä. Espessot päälle, ok. ITSEPALVELU ?????. näillä hinnoilla ?? Ravintolan keittiön liesituuleuts SURKEA. Koko ravintola löyhkää paistinrasvalle ja ruoanlaitolle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 70€ Added: 24.07.2019
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Teatteri restaurant

Jälleen kerran söin Helsingin parasta ruokaa, Kaikki maut olivat kohdallaan. Alkuun jättirapuja ja päälle sisäfilepihvi. Täydellistä. Palvelu oli erinomaista, tuttavallista, mutta ammatillista. Täydet 10 pistettä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 12.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Tapas Barcelona Helsinki tapas

Kävin ravintolassa huhtikuun lopussa. Vanhan omistajan aikaan. Ruoka oli hyvää , suorastaan taivaallista. Palvelu erinomaista. Mutta nyt ravintola on siirtynyt HOK ketjuun ja kyllä huomasi. Viinipullo avattiin jossakin baarin takana ja sitä ei annettu maistaa. Ruoka oli kylmää ja tavanomaista mättöä. Jättikatkat oli muuttunut tavallisiksi katkoiksi ( paitsi listalla). Tarjoilija raukka yritti parhaansa. Ei auttanut . Jälleen kerran vanhalla kauppakujalla on kaksi asiakasta vähemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites