Martonen

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Café Trocadero lunch café

Aina vaan niin hyvää! Koska pääomasijoittaja tarttuu tähän menetystarinaan ja lähtee monistamaan tätä ketjuravintolaksi? Menis Amarillot, Rossot ja muut tusinapaikat konkkaan alta aikayksikön.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Metro Food

Ekan kerran käytiin pari kuukautta sitten ja sen jälkeen ollaan palattu viikottain. Suosikkiannokset löytyvät Meze ruokalistalta. Alla olevaa pari hapanta kommenttia eivät voi pitää paikkansa. Metron tabulisalaatin perusta on tuorepersilja ja sitruunamehu, lisäksi joukossa on tomaattia ja sipulia. Aivan tautisen hyvää! Leipä on aina vastaleivottua ja tsatsiki sekä hummus vetää suupielet hymyyn. Ainoastaan falafelit ovat vähän kuivat ja mauttomat (falafelin ystävät kannattaakin suunnata Fafakseen☺). Kaiken kaikkiaan todella hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua. Lounasaikaan voi joskus joutua odottamaan ruokaa mitä itse pidän todisteena laadusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 06.01.2016
Rating: 2

Restaurant: Bryggeri Helsinki skandinavian

Kolmas kerta Bryggerietissa syömässä. Hovimestari totutun tyly mutta asiallinen ja tehokas. Toisella tarjoilijalla ystävällinen ja palveleva asenne. Seurue söi wienerschnitzeliä, bbq-burgeria ja club sandwichia. Schnitzeli oli ok mutta burgeri todella suolainen, ei juuri vihanneksia ja ranskalaiset vähissä. Sandwich oli jättimäinen ja näytti herkulliselta mutta oli täysin mauton. Coleslawta ja majoneesia oli todella paljon mutta ei oikeastaan mitään muita makuelementtejä. Olisi edes pienet kanapalat olleet jotenkin maustettuja. Tuntuu että ruoan taso on vähän tippunut viime aikoina ja yrittämisen taso laskenut. Aiemmin ruokalistan vetonauloina olleet kotimaiset kalat ja erikoisuudet ovat häipyneet takavasemmalle. Nyt ollaan samaa tasoa Chikosin ja Amarillon kanssa. Surullista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 28.03.2015
Rating: -1

Restaurant: Wanha Mylly

Ensin hyvät puolet: miljöö hyvä, henkilökunta todella ystävällinen mutta hiukan hidas, ruoka tuli nopeasti ja ruokalista oli lupaava vaikkakin lihapainotteinen. MUTTA ruoka luokatonta. Rekkaruokaa alacarten hinnalla!

Itse tilasin pääruokien ainoaa kasvisvalintaa eli selleripihvit. Paneroidet ja kovat pihvit oli suoraan pakastealtaasta vedetyt einespihvit! Samaten korvasienikastike oli oikeasti kaupan valmiista kuivapussista sekoitettu paksu mömmö. Lisukesalaatti oli perus jääsalaatti, tomaatti, kurkku sekoitus johon oli länträtty "riittävästi" salaattikastiketta (pullosta sekin tietty). Ainut valonpilkahdus oli itse tehty perunamuusi ja annos oli sentään riittoisa.

Pöytäseuralle tuli paistettu kana punaviinikastikkeella ja ranskalaisilla. Kanan päälle oli ladottu paksu kerros tomaattia ja emmental(?) juustoa. Kuorrote oli jo tarjoiluvaiheessa jäätynyt paksuksi ja kuvottavaksi juustopanssariksi. Ranskikset oli aivan älyttömän suolaiset, itku silmissä niitä maisteltiin. Punaviinikastike oli sentään hyvä mutta siinä tuskin voi epäonnistua kun kastike tulee suoraan tetrapakista. Suolan käyttö oli muutenkin yltiöpäistä, esim. leivän kanssa tarjottu yrttivoi oli suolan takia syömäkelvotonta.

Tarjoiluhenkilökunnan puolesta todella toivon että ruoan laatu paranee koska muutoin tullee lappu luukulle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.05.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites