Meshugge

13 reviews

Badges

Blog link

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Panimoravintola Plevna brewery restaurant

Tämä on henkilökohtainen suosikkini Suomen maassa. Käynyt visiitillä useita kertoja ja joka kerta ruokaorgasmi on yhtä lähellä. Suurena oluen ystävänä oman panimon tuotteet mahtavien ja maukkaiden makkararuokien kera kruunavat tämän keskustan tuntumassa olevan tunnelmallisen ja jo jopa legendaarisen ravintolan. Tampereella kåydessä ei yksinkertaisesti voi olla käymättä täällä, uskokaa pois. Suosittelen: sienikeitto alkuun, Plevnan makkarapannu pääruoaksi - tajunta räjähtää. ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.11.2013
Rating: -1

Restaurant: Bierstube

Maittavaa pubiruokaa paikassa jossa lämmin tunnelma kruunaa kokonaisuuden. Pisteenä i:n päälle useita sivuja pitkä valikoima erikoisoluita, nam. Hinnat ei päätä huimaa ja asiakaspalvelu on kohdallaan. Uudelle kävijälle tiedoksi että etenkin viikonloppuisin paikka on useimmin täpötäynnä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Grilli-Pizzeria Chili indian, pizzeria

Ennen tämä paikka oli joka kerta ohi ajaessa "pakko-käydä" listalla, mutta omistajan vaihdoksen jälkeen taso laski järkyttävästi. Aikaisemmin annokset oli jotain todella maukasta ja niissä oli joku koukku joka innosti aina vaan käymään uudelleen. Nykyään paikka on aika keskinkertainen grilli joka ei eroa massasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 27.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Chico's Jumbo

Kerran vieraillut, enkä ehkä jäänyt hirveästi kaipaamaan. Kaiken kaikkiaan aika perusmesta, tosin palvelusta iso plussa joka oli todella ystävällistä. Tarjoilija mm. varoitti kolme-neljä kertaa tilatessani Hot & Spicy hampurilaisen että "oletko aivan varma". Josta tullaankin sitten itse ruokaan. Lapsille tilattiin jotain mini-burgereita jotka olivat hintaansa nähden aivan pelleilyä, aivan kuin sellaiset karkkihampparit. Itselle tilaamani Hot & Spicy burgeri oli kyllä jäätävän tulinen kuten luvattiin, mutta joku raja sentään. Harrastan chilejä ja tulisia kastikkeita, mutta tämä hampurilainen oli oikeasti kuorrutettu Poppamiehen Naga kastikkeella. Läträämällä sitä mielettömiä määriä, voitte vaan uskoa oliko koko ateriassa enää mitään makua. Seuraavan aamupäivän The ring of fire oli vähintään yhtä hassun hauska kokemus,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 27.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Neste Sorsasalo

Kaksi kertaa lounaalla täällä käynyt viimeisen vuoden aikana ja toisen kerran jälkeen tuli todettua että ehkä tämä paikka on jollekin jonka makuhermot on muuttaneet jo muualle asustelemaan tai eivät muuten vaan välitä enää isännästään. Pussijauheperunamuussia, pakastekasviksia, ruskea kastike tölkkiherkkusienillä, tarvitseeko sanoa enää muuta?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 26.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Wanha Satama

Kesän suosikkipaikka Kuopiossa. Tässä paikassa ei kohtaa pelkästään makunautinnot, vaan kokemus on käymisen arvoinen jo pelkästään sijaintinsa ansiosta sataman äärellä, siivitettynä miellyttävällä ja nopealla palvelulla. Hintataso on vähintäänkin järkevä, ja terassilla ei tila lopu heti kesken. Kaikki tämä vaatii tosin onnistuakseen auringonpaisteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 26.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Leväsen Grilli

Tämä grilli on äijä-paikkojen aatelia! Jos nälkä kurnii normaalia enemmän ja rasvaprosentti kaipaa kohotusta niin ei voi parempaa lääkettä olla kuin tämä mesta. Muutamia kertoja on baarireissujen jälkitilat kaivanneet hieman korjaussarjaa kiinteässä muodossa eikä Leväsen Grilli ole pettänyt kertaakaan! Nyt hopi hopi jokainen itseänsä arvostava mies testaamaan tämä herkkupala!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Puijon Maja

Todella tasapainoinen paikka kokonaisuutena. Kymmeniä lounaskertoja olen käynyt. Henkilökunta asiallista ja ammattitaitoista, lounastarjonta ehkä kaupungin monipuolisin. Tarjolla on siis yleensä aina keiton lisåksi kolmea eri pääruokavaihtoehtoa. Ei se halvin paikka, mutta käymisen arvoinen ja listaisin tämän omaan Kuopion lounas Top3 listalle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 26.11.2013
Rating: 0

Lukuisia kertoja olen käynyt lounaalla, ja tästä paikasta ei voi muuta kuin tykätä! Kaikki tarjoilijat ovat paria lukuunottamatta todella mukavaa porukkaa, mutta ennenkaikkea ruoka sulaa suussa. Jos et ole vielä käynyt - äkkiä testaamaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Hulkon Grilli

Omasta mielestäni Kuopion paras grilli. Palvelu miellyttävää ja asiallista varsinkin naispuolisilta työntekijöiltä. Safkat kunnon old school grillimättöä järkevillä hinnoilla. Kertaakaan ei ole nälkä jäänyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 26.11.2013
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites