Myrkky100

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Loosister

Ravintolan yleisilme oli mukava. Sunnuntai-iltana kaikki pöydät olivat täynnä mutta melutaso kuitenkin miellyttävän alhainen.

Henkilökunnan mielestä olisi ilmeisesti kivempaa jos ihmiset jättäisivät heidät rauhaan eivätkä tilaisi kaikenmaailman ruokia. Ruoka valmistui kuitenkin ihan siedettävän nopeasti. Rock Burger oli perustavaraa mutta 13€ oli kokemuksesta kyllä liikaa. Myös vegaanista vaihtoehtoa seuralaiseni kommentoi mitäänsanomattomaksi.

Toiste voisin tulla kavereiden kanssa parille tuopille, Loosisterissa pystyisi varmaankin keskustelemaan karjumatta ääntään käheäksi. Ruokailemaan en palaa, halvempaa samantasoista tai parempaa samanhintaista saa muualtakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.01.2015
Rating: 1

Restaurant: Pelmenit ukrainian

Pelmenit isoja ja makoisia, annokset hintaansa nähden hyvinkin isoja. Kaupan päälle saimme vielä alkupalaksi pelmenit.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.11.2014
Rating: 0

Restaurant: Döner Harju

Ruokaa lapioidaan keittiöstä ulos nopeasti mutta tilat ovat ahtaat ja tarjoiluhenkilökunta verrattain ulalla joten kokemus ei siinä suhteessa ollut erityisen miellyttävä tai rento. Kanavaihtoehto oli lauantaina neljän aikoihin loppu, lammaslautanen oli ihan hyvän kokoinen ja sinänsä maukas mutta ei mitenkään poikkeuksellinen, varsinkaan hintaansa nähden. En varmaankaan tule käymään toistamiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.04.2014
Rating: 0

Restaurant: Mikura Sushi

En ole erityinen sushikonossööri mutta sushipalat olivat oikein maistuvia ja 12 palan medium-lajitelman hinta oikein kilpailukykyinen. Henkilökunta ei tosiaan puhu suomea mutta englannilla pärjää oikein hyvin. Tilat ovat pienet ja yksinkertaisesti mutta kodikkaasti sisustetut. Voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 16.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Cafe Bar Romano

Seudun paras pitsapaikka. Palvelu on hyvää ja ystävällista, pitsoissa on runsaasti täytettä ja makua. Ravintola on tilava ja yleensä melko tyhjä, suurin osa kanta-asiakkaista näyttää ottavan ruokansa mukaan. Kesäisin näkyy pitävän myös runsaasti pöytiä ulkona.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 11.07.2013
Rating: 0

Restaurant: BLINIt russian restaurant

Lystikäs venäläinen paikka. Olen käynyt vasta letulla ja teellä mutta kokemus oli kaikin puolin miellyttävä ja tulen ehdottomasti vierailemaan jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 14.11.2011
Rating: 1

Restaurant: Sivukirjasto

Viihtyisä pienehkö pub, ruokalista melko laaja mutta ei mitään erityisiä yllätyksiä, normaalia pitsa/toast-linjaa pääasiassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.11.2011
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites