PaiviB

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Havanna cuban

Lauantai-iltaisin meno on parhainta ja paikka on tanssihaluisia- ja taitoisia latinoja täynnä. Kupungin parhaat mojitot. Palvelu pääsääntöisesti englannin- tai espanjankielistä, baarissa 1 suomalainen, erittäin mukava rouva. Ruoan rasvan käry haisee vielä keittiön sulkeuduttuakin. Hauskat ja värikkäät seinämaalaukset Havanna-henkeen. Viikonloppuisin sisäänpääsymaksu, paitsi, jos tulet alkuillasta ja kerrot tulevasi ruokailemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.01.2013
Rating: 3

Lounasajan juuri päätyttyä verkkaista palvelua, nuhjuiset pöydät, kärpäsiä. Ruoka ei jäänyt mieleen. Kokemus ei ollut mieltäylentävä. En usko, että menen koskaan uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 11.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Karl Fazer Café café

Loistava sijainti keskustassa, klassinen ja perinteikäs kahvila. Hauskat Kaisa Blomstedtin suunnittelemat pöydät konvehtidekoorauksin. Kaupungin kahviloista laajin leivosten ja voileipien ja muun suolaisen valikoima. Miellyttävää henkilökuntaa, perinteiset työasut. Yleensä aina täynnä, paljon myös lastenvaunuja. Paikan paras leivos on Budapest, keliaakikon unelma. Gluteenittomia leipiä saa tilauksesta. Kattokupoli on näyttävä, samoin myös teemoiltaan vaihtuvat ikkuna-asetelmat, jotka ovat mitä taidokkaimpia eri syötävistä raaka-aineista valmistettuna. Sokerileipureiden todellisia taidonnäytteitä! Lahjapakkauksia mukaan ostettavaksi. Erinomaisesti tuotteistettu! Erityistä: Elokuvateatteri Maximin väliaikatarjoilut saat ennakkotilauksesta Fasulta pöytiinkatettuina!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Johto Cafe

Hälyisä, nuorten ja vanhempainlomalla olevien äitien suosima kahvila. Hyvät lattet, kohtuulliset salaatit, jotka kootaan purkkiaineksista. Levoton tunnelma, taustamusiikki ahdistavaa jumputusta. Paljon läppäreitään tuijottavia hipstereitä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Rice Garden sushi

Pieni ja siisti paikka, viihtyisyydessä on toivomisen varaa. Palvelu on moitteetonta ja eleetöntä. Sushit ovat maukkaita ja tuoreita. Olemme käyneet muutamia kertoja, eikä koskaan ole ollut mitään moitittavaa, söimme sitten paikan päällä tahi otimme take outia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Hanko Sushi Kluuvi

Kluuvin Hanko ei ole koskaan tuottanut pettymystä. Palvelua on ystävällistä ja nopeaa. Lounas vaihtuu päivittäin ja sushit ovat todella maukkaita. Misokeitto ja vihreä tee tuodaan pöytään alkuun ja heti kohta perään kauniisti asetellut sushit. Miljöö on raikas ja asiakkaita lounasaikaan paljon. Muut lounaspaikat ammottavat tyhjyyttään. Lounaan hinta-laatusuhde on erinomainen. Akvaariota on hauska katsella! Yksi parhaista paikoista kaupungissa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Ichiban Sushi Kamppi japanese

Paikka on aina täynnä ja monelle sushipaikalle tyypillisesti ahdas. Noutosushin toimitusaika on 30 minuuttia, paikan päällä annokset tulevat kohtuuajassa. Sushi on tuoretta ja maittavaa. Lounasikaan misokeitto maksaa 2 euroa, lounasajan ulkopuolella 3 euroa. Olemme käyneet täällä useasti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Ichiban Sushi Aikatalo japanese

Ahtaus vaivaa tässäkin paikassa. Joskus joutuu jonottamaan vapautuvaa pöytää, mutta asiakkaat vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Kohtuullista sushia ja asiallista palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Sakura Ruoka

Laatuja on useita, sushit ovat tuoreita ja niitä valmistetaan koko ajan lisää. Osa susheista on äärettömän isoja suuhun laitettavaksi. Nigirien päällä kalaa on vähänlaisesti ja se on mautonta. Outoja yhdistelmiä on monta, mm. punajuurella värjättyä riisiä. Paikka on kolkko ja palvelu kummallista. Henkilökunta ei ota kontaktia asiakkaaseen. Misokeitto on kohtuullisen hyvää, jälkiruoka merkillistä kutua. Mikäli on kova nälkä, eikä aseta liian suuria vaatimuksia, Sakurassa voi syödä vatsansa täyteen kohtuuhintaisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.01.2013
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites