Somtam
1 reviewBadges
Blog link
Reviews (1)
These reviews don't affect the average
Kolmen lajin illallinen
Kokeilimme paikkaa lauantai-iltana, kun aurinko vielä osui ikkunapöytään, mukavan oloinen tila. Tilasimme alkuruuaksi toiselle savusiika-wallenberg ja pinaattikeittoa, toiselle parsasalaattia ja paneroitua Wilhelmiina-juustoa. Molemmat erinomaisia!
Pääruuaksi toisella paahdettua turskaa kapris-pähkinävoilla ja toisella lampaankaretta, rosmariiniperunoita ja minttukastiketta. Raparperi creme brulee oli hyvyyden huippu. Nautimme todella: selkeitä makuja; kaikki toimi, myös tunnelma rehti ja palvelu kodikasta! Hinta 39€/3 lajia. Ei paha. Ruokajuomina Stadin Panimon Wild Yeast ja espanjalainen punaviini Emilio Moro, joka oli niin hyvää, ja paikka niin kiva, että poikettiin vielä myöhäillalla lasilliselle.