Tornero

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kong Fu Zi

Lounaskattaus hyvin peruskinkki, sushi tuoreen makuista. Muut ruoat sitä peruskauraa, naudanliha hyvälaatuisen oloista ja mureaa, tästä plussa.
Vähän saisi makumaailmat vaihdella ja uskallusta tehdä aidompaa Kiinalaista eikä tyytyä siihen "tästä suomalaiset tykkää" linjaan kuten lähes kaikki buffat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Spice Garden

Suosikki intialainen, käydään syömässä vähintään kerran kuussa. Kertaakaan ei ole ruoka ollut pettymys, tosin todella-todella tulisesta pitävä ystävä ei saa mielestään tarpeeksi tulista koskaan.. Naanit on isoja ja tulee suoraan uunista pöytään. Annoskoko muutenkin runsas, leivästä jää aina puolet syömättä. Tandoori Mix on oma annossuositukseni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Pastor Restaurant peruvian, spanish, asian

Miljöö miellyttävä ja palvelu ystävällinen, tosin saimme ruokailla rauhassa viinilasit tyhjinä. . Isoina annoksina mainitut pääruoat olivat kyllä pieniä, poislukien possun ribsit joita tulikin valtava läjä. Tarjoilija ehdotti siihen vielä lisuketta mutta ei esimerkiksi rapuihin, annos olikin sitten vain rapuja liemessä parin pienen vihreän suikaleen kera. Ribsit tilannut ei jaksanut syödä lisukettaan lainkaan.
Hinta-laatu-annoskoko ei mielestäni aivan kohdallaan kaikissa annoksissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 29.01.2015
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites