UmppaLumppa84

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Taj Indian Restaurant indian

Ehkä surkeinta intialaista ruokaa ikinä missään. Ei sen niin väliä, jos kaikki intialaiset mausteet eivät ole niin kohdillaan, jos olisi edes suolaa tarpeeksi.

Sijainti on loistava, palvelu hyvää ja buffetin valikoimakin mukavan runsas, mutta maultaan ruoka ei kyllä valitettavasti kilpaile millään tasolla esim. Nanda Devin, Mansen tai Swagathin ruokien kanssa.

Ei ihan järkyttävän huono elämys, mutta en ehkä suosittelisi intialaisen ruoan ystäville.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.09.2015
Rating: -1

Restaurant: Manse-Kebab

Olen nyt käynyt Manse kebabissa syömässä intialaisen lounaan jo kaksi kertaa ja täytyy sanoa, että melko karusta ulkonäöstään huolimatta ravintola pitää sisällään Tampereen ehkä parhaan intialaisen ruoan - kyseisen lajityypin suurkuluttajana kun olen tullut varmasti jokaisessa Tampereen intialaisessa ravintolassa vierailleeksi.

Intialainen lounasbuffet on varsin runsas sisältäen niin mietoja kuin mediumisti maustettuja liha- ja kasvisruokia, ruoat on aina laitettu esille tosi kauniisti ja ne maistuvat aivan TAIVAALLISILTA! Kokki on kuulemma aito intialainen, palvelu on ystävällistä ja 8,5 euron hinta on vähintäänkin kohtuullinen ruoan laatuun ja valikoimaan nähden.

Kebabin ja pizzan laatua en kommentoi, koska kyseiset safkat ei ole meikäläisen erikoisalaa enkä ole niitä siis Mansessakaan kokeillut. Harmittaa vaan se, että intialaista ruokaa saa Mansesta tällä hetkellä vain arkisin lounasbuffetissa klo 11-15, ei listalta tai viikonloppuisin. Onneksi henkilökunta vakuutti, että tilanne muuttuu lähiaikoina. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 09.09.2015
Rating: 1

Tammelaan avattu Malabadi on paaaljon tyylikkäämpi kuin sisarusravintolansa Hervannassa, mutta ruoka ei ehkä kumminkaan vedä ihan täysin vertoja sille alkuperäiselle.

Lounas on monipuolinen, mutta osa ruoista on ehkä hiukan mauttomia enkä ole ihan niin varma niiden turkkilaisuudestakaan. Salaattivalikoima on kuitenkin aivan huikea: en osaa edes laskea, kuinka montaa eri sorttia tarjolla oli ja erityisesti itsetehty sienisalaatti oli niin hyvää, että olisin ilomielin kantanut koko pönikän pöytään ja kauhonut sitä suoraan astiasta.

Miljöö on todella kaunis ja viihtyisä ja myös palvelu on ystävällistä. Voisi sitä pöllömmässäkin paikassa lounaansa syödä. Voin suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 09.09.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites