aaxxiiss

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Saaristo

Upea miljöö mutta luokkattoman huono palvelu. Kuuden hengen seurueemme tilasi vain pääruoat ja jälkiruokakahvit. Aikaa tähän suhteellisen lyhyeen arki-illalliseen onnistui ravintolan henkilökunta tärväämään kaksi ja puoli tuntia. Odottaminen alkoi pöytään ohjauksesta, ja jatkui kaikissa vaiheissa pitkin iltaa. Etenkin tilausten tekeminen ja laskun maksaminen tuntuivat lähes mahdottomilta tehtäviltä. Ruoka oli hyvää perustasoa, mutta ei mitenkään erityistä. Valitettavasti huono palvelu pilasi illan tunnelman, eikä sen jälkeen tee mieli palata tai suositella tätä kenellekään tuttavalle. Sääli, sillä Saaristonupeat puitteet menevät hukkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 04.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Thai Fast Food Du Dii (Dudii) thai fast food

Edullinen ja maittava take away thaikku. Ruoat ovat maukkaita joskaan valinnan varaa ei ole kovin paljoa, sillä melkein kaikki wokatut annokset maistuvat samansuuntaisilta. Palvelu on aina erinomaista: omistaja on todella rento ja mainiota juttuseuraa ruoan valmistumista odotellessa. Olen aina ottanut annokset mukaan, mutta varmasti ruokailu onnistuisi myös ravintolan jommalla kummalla asiakaspaikalla. Isoista annoksista riittää helposti kahdelle ihmiselle, joten siihen nähden hintataso on todella halpa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.10.2010
Rating: 3

Restaurant: Pelmenit ukrainian

Mukava ja autenttinen ukrainalaispaikka. Ensimmäisellä kerralla kokeilin pelmeneitä ja toisella paistettuja ohukaisia; molemmat jauhelihatäytteellä. Annokset valmistuivat nopeasti lounasajasta huolimatta ja palvelu oli ystvällistä. Ruoat olivat herkullisia, joskin hieman vähempi rasva olisi riittänyt (ohukaiset). Hyvä fiilis jäi kuitenkin ja palaan varmasti uudestaan. Ehkä jatkossa säästän paistetut letut krapularuoaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 30.12.2010
Rating: 1

Restaurant: Siltanen

Hyvät, joskin hieman ylihinnoitellut, toastit ja salaatit rennossa ympäristössä. Siltasen ruokalistaa on tullut kokeiltua lähinnä kesäpäivinä viihtyisällä terassilla istuessa. Kaikki kokeilemani annokset ovat olleet hyviä, mutta eivät kovin yllättäviä. Sopivat hyvin lounaaksi tai pienempään nälkään. Hinnoissa on annosten laatuun ja kokoon nähden hieman ilmaa. Jatkossakin käyn SIltasessa tunnelman, en niinkään menun takia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.10.2010
Rating: 3

Restaurant: Tuk Tuk

Maistuvaa thai-ruokaa sympaattisessa ympäristössä. Ensimmäisellä kerralla tuli kokeiltua punaista kookoscurrya ja paistettuja nuudeleita. Molemmat olivat hyviä ja annokset vähintäänkin riittävän kokoisia. Lauantaina lounasaikaan ravintolassa oli hyvin tilaa ja ruoat valmistuivat kohtuullisessa ajassa. Täällä tulee varmasti käytyä toistekin; jatkossa taidan kokeilla voimaakkaammin maustettuja curry-ruokia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 23.10.2010
Rating: 0

Restaurant: Cafe Bar No 9 restaurant/café

Hyvä ruoka ja tunnelma, jos onnistuu saamaan pöydän. Wokit ovat aina olleet hyviä; HC-sandwich taas kuivakka pettymys. Alueen hintatasoon nähden annokset ovat edullisia. Tunnelma ja palvelu ovat aina olleet vähintään hyvää perustasoa. Ainoa haittapuoli on, että paikan suosion ja rajallisen asiakaspaikkamäärän vuoksi olen useampaan kertaan joutunut kääntymään ovelta pois, kun vapaita paikkoja ei ole ollut edes kahden hengen seurueelle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 16.10.2010
Rating: 1

Restaurant: Happy Garden

Paras kiinalainen kurvin tienoilla: hinta-laatusuhde huippu. Take awayna jo muutenkin edulliset listahinnat putoavat vielä eurolla tai parilla. Kanaa sitruunakastikkeessa ja mabu-tofu ovat omat suosikkini.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.10.2010
Rating: 1

Restaurant: Kitch

Mukava kahvila ja hyvää perus bistroruokaa. Etenkin pastat ovat maistuneet; harmi että lammasmakkarapastaa ei enää ole näkynyt listoilla. Näillä hinnoilla toivoisi tosin hieman säväyttävämpiä annoksia. Tunnelma on aina leppoisa ja palvelu oikein mukavaa. Voittaa mennen tullen Forumin persoonattomat ketjukahvilat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.10.2010
Rating: 1

Restaurant: Mt. Everest Vilhola nepalese

Päällimmäiseksi jäi mieleen hidas palvelu ja muita ketjun ravintoloita korkeammat hinnat. Ruoka oli hyvää, tosin ei mitenkään erityisen mieleen painuvaa. Ehkä syy hitaaseen palveluun oli sesonki: kesällä terassi näytti vetävän hyvin Rautatientorin turistiarmeijoita. Taidan jättää jatkossa väliin, ja syödä nepalilaiset sapuskat mieluummin Kampin tai Töölön suunnassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.10.2010
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites