alke

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hesburger Hakaniemi

Suomen paras Hese? Hampparien pohjapulla on lähes aina kova kuin kivi ja ne ovat seisoneet lämpölampun alla niin kauan että ovat "mössääntyneet" kaikesta majoneesista ja maut ovat sulautuneet muodostaen hienon Hese-elämyksen.

Täydellinen paikka sille joka haluaa vähentää roskaruuan syöntiä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 09.06.2016
Rating: 0

Restaurant: Rosso Ympyrätalo restaurant

Ihana aikamatka! Kaikille Itä-Saksaa ihannoiville unelmapaikka. Lounasaikaan asiakkaita viisi ja henkilökuntaa yhtä paljon. Tilausta tehdessä henkilökunta oikeaoppisesti keskittyy askareihinsa ja oikeaopisesti kertoo että tilausta yrittävä asiakas voi odottaa ja harkita uudelleen haluaako tehdä tilausta tässä itäblokin viimeisessä saarekkeessa. Länsimainen hapatus on valitettavasti päässyt tähänkin ravintolaan sen verran että lounaslistalla on tasan yksi vaihtoehto, mutta senkin tilauksen vastaanotto onneksi kestää minuutteja kun henkilökunta naputtelee sitä sisään. Tilauksen jälkeen asiakas pääsee nauttimaan, ei nyt ihan salaattipöydästä, mutta aneemisesta raastepöydästä. Onneksi asiakkaalle kuitenkin annetaan aikaa nauttia raasteestaan, sillä tilauksen tekohetkestä kestää viisikymmentä minuuttia kunnes keittiöstä saapuu tilattu annos pöytään saakka. Ja mukavintahan on että annos ei ainakaan suuta polttele enää tässä vaiheessa vaan on korkeintaankin haalea. Viisikymmenminuuttisen voi viettää seuraamalla kuinka henkilökunta seisoskelee tiskin takana jutellen keskenään mukavia tai heittäytyy työn sankareiksi esimerkiksi vaihtaen mainosjulisteita parhaaseen lounasaikaan, samaan aikaan kun pöytiin kasaantuu edellisten lounastajien lautasia, joiden annetaan oikeaoppisesti kasaantua odottamaan lounastajien loppumista.

Todellinen aarreaitta Itä-Saksaa tai Neuvostoliittoa kaihoisasti kaipaavalle!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.05.2011
Rating: 8

Restaurant: Bombay Express

Paras intialainen lounas. Paikka karu, mutta ruoka taivaallista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 21.09.2010
Rating: 0

Restaurant: Metro Food

On nyt tainnut paikan henkilökunta päästä arvostelemaan, varsinkin päätellen tuosta suorasta vertauksesta lähes viereiseen kebabbilaan. Annokset pieniä, kebabliha paperinohutta höttöä, kastike taitaa tulla suoraan purkista. Ei enää ikinä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 25.03.2009
Rating: -1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites