jossi

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chengdu

Erittäin miellyttävä yllätys. Kävimme lauantai-iltana noin 20 henkilön urheiluporukalla syömässä. Hiukan ihmettelin että miksi jonnekkin kuliksen ostarille mutta maistettuani annostani (naudanlihaa mustapippurikastikkeella) sekä muiden tilaamia settejä totesin että tänne tullaan uudestaan. Maut tosi kohdallaan ja meidän etukäteen tilaamat annokset tulivat vauhdilla ja annoskoot olivat tosi reilut. Miellyttävä ylläri joka poikkesi edukseen ja erottuu muista tusinakiinalaisista. Osa annoksista hintavahkoja mutta sehän on jokaisen oma valinta. Jätti mukavan makujäljen sekä "tänne tullaan uudestaan" fiiliksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 03.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Lounastamo

Monipuolinen ja siisti lounaspaikka teollisuusrakennusten siimeksessä. Sain vinkin Lounastamosta Malmin lentokentällä työskentelevältä tutulta.

Lounastamon buffa on hyvä ja kattava. Salaattipöydän tarjonta raikas ja runsas. Lämminruokatarjonta on hiukan laajempi eli keitto+ 4 vaihtoehtoa + jälkkäri. Periaatteella "jokaiselle jotakin maistuvaa - Hyvä niin".

Ruoka on tekemällä tehtyä ja se näkyy myös henkilökunnan määrässä. Palvelu on hyvää ja siisteys erittäin hyvä. Välillä tosin mietin lounaan pättyessä heitetäänkö näin hyvää ruokaa paljon hukkaan? Lounas päättyy jo klo 13:30 ja tämä onkin paikan ainoa miinus. Muuten pyrin käymään jos liikun Tattariharjun maisemissa :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Wok-Katukeittiö

Kiinalais-thai tyyppinen ruokapaikka jossa poikkean usein lounaalle. Buffa tyyppinen lounas jossa salaatti, sushi, keitto sekä neljä lämmintä ruoka-vaihtoehtoa. Lounaan hinta on nykyään 8,50 € mikä on laatuun nähden hyvä (mutta poikkeaa kotisivuilla ilmoitetusta joka oli hinta paikan aloittaessa toimintansa). Kanta-asiakaskortti 10 lounaan jälkeen 11. lounas on ilmainen. Sijainti Kontulan ostoskeskuksessa hiukan syrjässä uimahallin sisäänkäyntiä vastapäätä. Siisti paikka ja ystävällinen palvelu. Usein käyvänä pieni toivomus että lounasvaihtoehdot vaihtuisivat nykyistä useammin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.07.2015
Rating: 0

Leivonnaisista kuuluisa Karoliinan Kahvimylly on avannut 4-tien varteen Kestikievarin joka on todella käymisen arvoinen kokemus. Hyvät lounasannokset sekä kerrassaan mainiot maalaispizzat. (Kokeilin muikkupizzaa mutta tarjolla olisi ollut myös laammas ja hirvenliha sekä vegeversiot. Keitto oli myös hyvää ja lisukkeena uunituoretta leipää+voita sekä onnellisen lehmän maitoa. Annoksissa mukana Jukolan Juustolan tuotteita jotka tehdään seinän takana eli tässä paikassa toteutuu lähiruoka-ajattelu ihan oikeasti. Mielenkiintoinen sisustus ja hyvä palvelu kruunasi kokemuksen- suosittelen. PS. Jos haet tuttua ketjuruokapaikkaa jossa tylsä ympäristö ja välinpitämätön keittiö niin älä mene tänne.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Sagun Nepal nepalese

Huomasin että Kontulan metroaseman tuntumaan oli avautunut uusi nepalilainen ruokapaikka ja päätin pistäytyä lounaalle.

Lounailla on tarjolla vaihtuva päivän menu jossa omat annokset ko. viikonpäiville. Päätin kokeilla Lunch Mixiä eli Piro Bhendo lammasta sekä Kukhuro Tikka masalaa eli broileria. Salaattipöydässä oli tarjolla normaalin "nepalilaisravintola salaatin" lisäksi maukasta marinoitua peruna/tofua sekä ohutta papad-leipää (poppadomia). Toivottavasti ko. tarjonta jatkuu.

Ruokaa saapui pienen odottelun jälkeen. Hyvät raaka-aineet, reilusti maustettua. Annos oli iso ja kun kyseessä oli vielä Mix-ateria niin ehkä "liiankin suuri". Mutta olin hyvin tyytyväinen. Palvelu kohteliasta ja hymyilevää. Ravintolan uusi sisustus jossa väliseinä luo rauhallisen tunnelman. Toivon että ovat saaneet eristettyä tilan viereisestä kuppilasta josta ed. yrittäjien aikana kantautui välillä ikävä örvellys. Nyt sitä ei ainakaan kuulunut. Ehdottomasti käyn uudestaan ja suosittelen muillekin. Ps. Takewaysta 15% alennus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.07.2013
Rating: 0


Images


Followers