jouris

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Watami Sushi

Lounasbuffetin valikoima saa suurimmat kiitokset. Harvoin saa 9 eurolla näin paljon makeja ja nigirejä! Hintaan kuului lisäksi kelpo salaattipöytä, rapukeksit ja kahvia. Mieleen hiipi ajatus, että kaikki nämä vuodet on tullut maksetuksi ylihintaa susheista...
Riisi oli tosin melko mautonta ja merilevä sitkeää, mikä laimensi alkuinnostusta. Palvelussakin on vielä kehittämisen varaa.
Watami on panostanut myös sisustukseensa viime aikoina, joten viihtyisään tilaan tulee mielellään toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2012
Rating: 1

Restaurant: Roast

Kokemusta vain Poppamiehen burgerista: Eri tulisuusasteilla merkityt chipotle- ja cayenne-purilaiset maistuivat yhtä tulisilta. Maku sinänsä kohdallaan. Pihvi kuivahti ja paloi sivuilta, tikkuperunat perustasoa. Meheväksi annosta ei voinut valitettavasti sanoa, mutta maistui silti. Palvelu oli lapsiystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 13.11.2012
Rating: 0

Restaurant: Sweet Sushi & Cafe

Kotikutoisuudessaan sympaattinen pikkupaikka. Ystävälliset tarjoilijat päästivät syömään vielä virallisen sulkemisajan jälkeenkin.
Bento-lajitelma (25€) oli ristiriitainen elämys. Yakiniku oli liian suolaista ja lämmitettiin mikrossa, mikä laski tunnelmaa huomattavasti. Yakitorit maistuivat loistavasti. Nigirit olivat asiallisia ja hyvän makuisia, vaan eivät aivan tuoreita.
Epätasainen ruoka jätti hinta-laatusuhteen matalaksi, lounashinnat näyttivät kohtuullisemmilta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 29.08.2012
Rating: 2

Restaurant: Namaste India

Yhdeksän euron lounasbuffet osoittautui hintansa arvoiseksi. Valikoima oli mainio ja avajaistarjouksena sai vielä lassi-juoman kaupan päälle. Yleisilme ravintolassa oli erittäin siisti henkilökunnan pukeutumista myöten.

Ruoka oli kelvollista. Butter chicken maistui osittain liian suolaiselta, mutta juuri sopivan kypsältä. Marinoituminen oli tainnut jäädä viime tippaan, sillä mausteisuus ei ollut ehtinyt tarttua lihaan. Lammas oli erinomaisen makuista, mutta tulisuus jäi puuttumaan. Naan-leipää pidettiin kannen alla, joten se oli lämmintä ja tuoreen makuista. Ruokaa tarjoiltiin tavallisilta lautasilta, mikä johti kastikkeiden (raita ym.) sekoittumiseen. Kastikkeet eivät olleet liian öljyisiä, kuten joissain muissa paikallisissa intialaisissa.

Kaiken kaikkiaan perushyvä lounaskokemus, tulen varmasti toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.08.2012
Rating: 1

Restaurant: Flame american

Söin Tampereen chilitapahtuman erikoisannoksen, habaneropurilaisen. Välissä Angus-pihvi mediumina, joka peittosi kuivat/palaneet Chico's-pihvit mennen tullen! Habanerokastike tuotiin pyynnöstä erilliseen kippoon, joten tulisuuden sai säätää omaan makuun sopivaksi. Hyvä kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.08.2012
Rating: 1

Ravintola oli lauantai-iltana lähes tyhjillään. Palvelu osoittautui kuitenkin erittäin ystävälliseksi, ruoat tulivat nopeasti ja olivat maukkaita.
Tilasin nro 29:n (kanaa ja pitkäpapuja, tulisuusaste kaksi), joka oli kuitenkin paljon miedompi kuin yhden asteen annos! Ruoka oli kauniin näköistä, kana ehkä hieman kuivaa.
Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus a la cartesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 27.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Namaskaar Express Rautatieasema fast indian
     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 22.03.2011
Rating: 0


Followers

Following (1)


Lists

Bookmarks


Favorites