jyrkiKK

8 reviews

Laadukas, maukas ja ennenkaikkea rohkea annoskokonaisuus.

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aika mitäänsanomaton lounas. Ruoka ei mitenkään erikoisen maukasta ja todella meluisa lounasruokalaksikin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.08.2012
Rating: 1

Restaurant: Kerho, Tuusula

Tilasin ankanrintaa ja seuralaiseni tilasi sinihomejuustolla täytettyä kanaa. Ankanrinta oli harmaaksi massaksi paistettua, kuivaa ja mautonta. Lisukkeena oli riisiä ja punaviinikastiketta mitä ilmeisimmin purkista. Kana-annoksen kana oli mitäänsanomatonta ja lohkoperunat sen paras osa. Kanan piti tulla mustaherukkakastikkeen kanssa mikä näytti tarkoittavan kokin mielestä sitä samaa purkkipunaviinikastiketta siten että sekään oli heitetty lohko mustaherukkahyytelöä. Se lohko siis oli lautasella edelleen lohkona. Molemmissa annoksissa oli lisäksi höyrystettyjä vihanneksia samasta pussista.
Paikan miljööstä tuli mieleen vanhainkodin ruokala. Ennen pääruokaa kehotettiin menemää salaattipöydän kautta, joka sisälsikin samoja tuotteita kuin normaalissa koulussa tai poäiväkodissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.08.2011
Rating: 2

"Creoli" listalta poimitut kaksi annosta olivat huomattavasti paremman kuuloisia kuin makuisia. Arvostan yritystä kokeilla uusia asioita, mutta voisi niitä hieman maistaakkin ennen listalle laittamista. Ei välttämättä erityisen pahaa, mutta en missään nimessä tilaisia toiste. maut jokseenkin keinotekoisia. Alkupaloina otetut etanat olivat kohtuullisen maukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 18.07.2010
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Asema X

Listalla peruspihvien lisäksi oli muutamia puolirohkeita ideoita perusruokien lisäksi. Annoksissa paras osa oli kastikkeet, kun taas lisukkeet jättivät huomattavasti toivomisen varaa. Ravintolan paikka on hieman outo, mutta ei vaikuta sisäänpääsyn jälkeen mitenkään asiaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 29.10.2010
Rating: 4

Restaurant: Sushibar + Wine sushi, wine

Annoksissa maistui raaka-aineet ja riisi oli hyvin tehtyä, viinietikkaa tarpeeksi. Annokset olivat maukkaita kokonaisuuksia missä maut eivät jääneet toistensa varjoon. Viinilista ei ollut pitkä mutta sillä olevat viinit (sekä punaiset että valkoiset) sopivat hyvin annoksiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 15.01.2011
Rating: 1

Kiinalaiset ja Thaimaalaiset kastikkeet ovat perustasoa toisinaan. Niiden laatu vaihtelee päivästä toiseen. Sushit ovat yksinkertaisesti mauttomia, olkootkin lounassushia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.01.2011
Rating: 0

Restaurant: Huili

Hyvää perustasoista ravintolaruokaa. Hyvällä paikalla ja mukavan sosiaalinen tunnelma. Alkupalat ovat listan parhaimmistoa. Viinilistalta löytynyt aina jotain hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 29.10.2010
Rating: 1

Restaurant: Huviretki Jyväskylä

Todella maukkaat ruuat. Annoksissa on hyvin yhdistetty pääraaka-aineet lisukkeisiin ja kastikkeisiin toimiviksi kokonaisuuksiksi. Miljöö ja palvelu ovat keskiluokkaista, tai lähinnä palvelu oli paikoitellen hieman välinpitämätöntä. Onneksi annoksien maku korvaa keskitasoisen palvelun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 29.10.2010
Rating: 0


Images


Followers

Following (1)


Lists

Bookmarks


Favorites