krabbypattygobbler

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola taikuri

Ravintolan idea on tosi hyvä. Sisustus on kiva ja ruoka on sopivan hipsteriä. Oltiin neljän hengen kanssa syömässä ja kolmella oli aika kuivat pihvit, eli niihin voisi vähän vielä panostaa. Hampurilaisista on vaikea saada pahoja, joten ruoka oli kyllä hyvää, mutta siinä on ehdottomasti vielä parantamisen varaa. Plussat siitä, että bataattiranskalaiset on tosi herkullisia ja että dipit kuuluu aterian hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 12.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Kahvila Muisto

Tämä on ehdottomasti Jyväskylän ihanin kahvila, jossa on tosi kiva tunnelma. Ehdotonta plussaa on se, että tämä on kerrankin kahvila jossa on hyvä teevalikoima. Kakut ja leivonnaiset ovat erittäin hyviä ja aika tavallisen hintaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Amarillo tex mex

Amarillossa on nykyään paljon suppeampi menu kuin muutama vuosi sitten ja paljon hyviä ruokia on jäänyt pois. Amarillon ruoka teki minuun vaikutuksen joskus kun olin 17-v., mutta viimeisen parin vuoden aikana aina kun olen käynyt, olen ollut vähän pettynyt. Hinta/laatu -suhde on suhteellisen kohdillaan, mutta olen kyllä syönyt paljon parempaakin ruokaa samaan hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 12.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Stefan's Steakhouse

Stefansista saa aivan loistavia pihvejä ja ruoka on aina tosi laadukasta. Side-annokset ovat yleensä hyviä ja välillä loistavia. Tunnelma ravintolassa on kiva, musiikki hyvää ja työntekijät erittäin mukavia. En tiedä löytyykö mistään parempaa ruokaa tässä hintaluokassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 12.10.2016
Rating: 0

Erittäin hyviä pullia yms. ja tosi hyvät hinnat! Kerrankin kahvila, jossa malttaa ostaa kakkupalan, koska siitä ei tarvitse maksaa pyörryttäviä hintoja. Yksi Jyväskylän tunnelmallisimmista kahviloista, vaikka esimerkiksi Helsingissä kahvila olisi tosi keskiverto.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.10.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites